Огляд періодичних видань №2 2021 р.
В Киеве состоялась ежегодная конференция "Напитки Украины". Инновации в технологиях, оборудовании и упаковке: [07.10.2020] //Мир продуктов. - 2020. - №5, октябрь. - С. 41.
Романова, З.М. Деякі аспекти дослідження стійкості пива/ З.М. Романова, Н.В. Федорова, М.С. Романов //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 48-50.
Королюк, К. Безалкогольне пиво: від стандартів якості - до крафтового виробництва/ К. Королюк //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 57-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Контроль технологічних процесів. Обладнання для пивоваріння //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 60-61.
Микусевич, В. Пивовар, тара чи транспортування? Що саме впливає на термін реалізації пива?/ В. Микусевич //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 62-63.
Пиво з низьким вмістом алкоголю, або Як відповісти на цей глобальний тренд //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 66-68.
Мукоїд, Р. Причини виникнення дефектів у пивоварінні/ Р. Мукоїд, А. Пархоменко //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 70-71.