(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №4 2021 р.

Утворення та видалення тригалометанів і трихлоретилену на різних етапах доочищення водопровідної води для виробництва напоїв/ Л.К. Патюк, Н.А. Клименко, Л.В. Невинна, О.Б. Пупкова //Хімія і технологія води. - 2020. - Т.43, №2. -  С. 130-139. - Бібліогр. в кінці ст.

Асим, Ахмад Антибактеріальна активність екстракту листя каррі (Muraya Koenigii) в питній воді/ Ахмад Асим, Махандра Харшіт, Трипаті Атрі Део //Хімія і технологія води. - 2021. - Т.43, №2. -  С. 218-223. - Бібліогр. в кінці ст.

Крюгер, Теан Створення ексклюзивного пива/ Теан Крюгер //BEER.Technologies&Innovation. - 2021. - №2, липень. -  С. 52-54.

Мукоїд, Р. Пиво. Мистецтво пивної дегустації/ Р. Мукоїд //BEER.Technologies&Innovation. - 2021. - №2, липень. -  С. 64-66.

Мельник, С.

Розширяючи кордони: як українському пиву завоювати ринок іншої країни та не потрапити в халепу/ С. Мельник //BEER.Technologies&Innovation. - 2021. - №2, липень. - 74-75.

Пономаренко, А. Тренди у крафтовому пивоварінні: акцент на додавання фруктів і натуральних інгредієнтів/ А. Пономаренко //BEER.Technologies&Innovation. - 2021. - №2, липень. -  С. 80-82.

Попова, В.М. Крафтові дистиляти в Україні та світі. Законодавчі підходи та перспективи для виробництва/ В.М. Попова, М.Г. Чехун //BEER.Technologies&Innovation. - 2021. - №2, липень. -  С. 96-97.

Особливому напою - особливий посуд! //BEER.Technologies&Innovation. - 2021. - №2, липень. -  С. 98-99.

                                

Добавил: CNTB, 03.09.2021, в категорию Пивоварена промисловість (огляд журнальних статей)