ПИВОВАРЕНА ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ
Бут, О. Крафт - искусное пивоварение. Развитие сегмента крафтового пива/ О. Бут //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. - С. 36-38.
Марценюк, О.С. Класичні і квантово-динамічні властивості питної води/ О.С. Марценюк, С.І. Літвинчук, Л.С. Марценюк //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.4, №4. - С. 28-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Розроблення рецептурної композиції рідкого цукрозамінника на основі стевії та мальтозного сиропу для безалкогольних напоїв/ О.В. Грабовська та ін. //Наукові праці НУХТ.- 2021. - Т.27, №4. - С. 140-153. - Бібліогр. в кінці ст.
Біоелектроніка і закономірності набуття оздоровчих властивостей питною водою, збагаченою молекулами водню/ Ю.В. Большак, А.І. Маринін, Р.С. Святненко, В.В. Шпак //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. - С. 57-66. - Бібліогр. в кінці ст.