(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ПИВОВАРЕНА ТА БЕЗАЛКОГОЛЬНА ПРОМИСЛОВІСТЬ

Бут, О. Крафт - искусное пивоварение. Развитие сегмента крафтового пива/ О. Бут //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. -  С. 36-38.

Марценюк, О.С. Класичні і квантово-динамічні властивості питної води/ О.С. Марценюк, С.І. Літвинчук, Л.С. Марценюк //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.4, №4. -  С. 28-42. - Бібліогр. в кінці ст.

Розроблення рецептурної композиції рідкого цукрозамінника на основі стевії та мальтозного сиропу для безалкогольних напоїв/ О.В. Грабовська та ін. //Наукові праці НУХТ.- 2021. - Т.27, №4. -  С. 140-153. - Бібліогр. в кінці ст.

Біоелектроніка і закономірності набуття оздоровчих властивостей питною водою, збагаченою молекулами водню/ Ю.В. Большак, А.І. Маринін, Р.С. Святненко, В.В. Шпак //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №5. -  С. 57-66. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 22.09.2022, в категорию Пивоварена промисловість (тематичні списки)