Огляд періодичних видань №1 2020 р.
Кишенько, В.Д. Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейлет-аналізу/ В.Д. Кишенько, Д.О. Крищенко, А.Є. Кучер //Харчова промисловість. - 2018. - №23. - С. 116-121. - Бібліогр. в кінці ст. – ДНТБ
Левандовський, Л.В. Вплив інтенсивності аерування середовища на метаболічну активність спиртових дріжджів/ Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.4. - С. №10-17. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Мелешко, К. Крафтова горілка, фруктові та зернові дистиляти: ринок активно формується/ К. Мелешко //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). - С. 20-23.
Бутнік-Сіверський, О.Б. Шляхи протидії тіньовому ринку спирту і алкоголю як складова економічної безпеки/ О.Б. Бутнік-Сіверський //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - С. 83-92. - Бібліогр. в кінці ст.