(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Попова, В.М. Підготовка технологічної води для виробництва алкогольних напоїв/ В.М. Попова, М.Г. Чехун, А.С. Свиридов, В.В. Семенов //Напої. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. - 22-25.

Самченко, І.О. Дослідження адсорбційної активності активованого та модифікованого вуглецевого волокна для очищення сортівок/ І.О. Самченко, С.І. Олійник //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. -  С. 199-211. - Бібліогр. в кінці ст....

Категорія: Спиртова та Лікеро-горілчана промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 03.09.2021

Дубецька, Марія     Реклама алкоголю: обминаємо "міни", що не тільки б'ють по кишені, а й шкодять репутації/ Марія Дубецька //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №5, жовтень-листопад. -  С. 34-41...

Мокієнко, Павло     Експериментальні дистиляти з зерна, яблук і винограду/ Павло Мокієнко //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2, березень. -  С. 38-39.

Бєляєва, М. Українському віскі бути!/ М. Бєляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020.- №3. -  С. 80-83.. - Журнал в журналі "Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації", 2020, №2, травень...

Кишенько, В.Д. Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейлет-аналізу/ В.Д. Кишенько, Д.О. Крищенко, А.Є. Кучер //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 116-121. - Бібліогр. в кінці ст. – ДНТБ...

Украинский алкогольный крафт - новая возможность для переработки и реализации качественных напитков //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 70-73.

Мельник, С. Поганого віскі не буває. Деякий віскі просто кращий за інший!.. Як у Києві дегустували крафтові українські віскі/ С. Мельник //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 118-120.

Черный, Артем Герметизация напитков: [укупорочное оборудование]/ Артем  Черный //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые  технологии и оборудование. - 2019. - №1. -  С. 18-22.

                                

Особенности учета спирта этилового денатурированного/ Г.А. Кизюн и др. //Цукор України. - 2018. - №4. -  С. 10-12. - Библиогр. в конце ст.

Гідродинамічні та енергетичні параметри газорідинних середовищ/ О.Ю. Шевченко , О.І. Степанець, А.І. Соколенко, О.А. Білик //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. -  С. 117-123. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ

Олійник, С.І. Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів/ С.І. Олійник, В.П. Ковальчук, О.М. Острик, С.А. Петросян //Цукор України. - 2018. - №7-8. -  С. 11-14. - Бібліогр. в кінці ст.

Парламент Украины планирует отменить лицензии на экспорт и импорт алкоголя и пива //Напитки. Технологии и Инновации. - 2017. - №2/3 (апрель/май). -  С. 7.                             

Приготовление домашнего виски //Напитки. Технологии и Инновации. - 2017. - №5-6 (октябрь/ноябрь). -  С. 68-69.

                                

Правильная вода для напитков. Системы водоподготовки на предприятиях //Мир продуктов. - 2016. - №5 (июнь). -  С. 22-25.

Михайлеко, С.

            Лицензия с секретом. Почему лицензия на эспорт алкоголя должна остаться в прошлом/ С. Михайлеко //Food UA. Продукты Юей + Food Technologies & Equipment. Пищевые  технологии и оборудование. - 2014. - №3. -  С. 54-55.

 

Коваль, О.О.

            Зброджування цукровмісних продуктів цукрового виробництва в біоетанол/ О.О.Коваль, С.Т. Олійнічук, Л.М. Хомічак //Цукор України. - 2014. - №2. -  С. 10-13. - Бібліогр. в кінці ст.