(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2020 р.

Мокієнко, Павло     Експериментальні дистиляти з зерна, яблук і винограду/ Павло Мокієнко //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2, березень. -  С. 38-39.

Бєляєва, М. Українському віскі бути!/ М. Бєляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020.- №3. -  С. 80-83.. - Журнал в журналі "Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації", 2020, №2, травень

Сокирко, Олексій Горілка, водка чи оковита?: [історія напоїв]/ Олексій Сокирко //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №3. -  С. 87-88.. - Журнал в журналі "Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації", 2020, №2, травень

Прогнозування стійкості лікеро-горілчаних напоїв/ С.І. Олійник, А.М. Куц, О.А. Острик, В.П. Ковальчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. -  С. 177-185. - Бібліогр. в кінці ст.

Булій, Ю.В. Підвищення експлуатаційних характеристик масообмінних апаратів циклічної дії/ Ю.В. Булій, А.М. Куц, П.Л. Шиян //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5.-  С. 48-54. - Бібліогр. в кінці ст.

Тарасюк, Л.А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок/ Л.А. Тарасюк, С.І. Олійник, В.Л. Прибильський //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. -  С. 206-215. - Бібліогр. в кінці ст.

Шевченко , О.Ю.    Утилізація концентрату головної фракції методом десорбції/ О.Ю. Шевченко , О.В. Бедрик, В.М. Малета //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. -  С. 114-120. - Бібліогр. в кінці ст.

 

 

 

Добавил: CNTB, 15.01.2021, в категорию Спиртова та Лікеро-горілчана промисловість (огляд журнальних статей)