Огляд періодичних видань №2 2020 р.
Мокієнко, Павло Експериментальні дистиляти з зерна, яблук і винограду/ Павло Мокієнко //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №1-2, березень. - С. 38-39.
Бєляєва, М. Українському віскі бути!/ М. Бєляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020.- №3. - С. 80-83.. - Журнал в журналі "Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації", 2020, №2, травень
Сокирко, Олексій Горілка, водка чи оковита?: [історія напоїв]/ Олексій Сокирко //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №3. - С. 87-88.. - Журнал в журналі "Садівництво і виноградарство. Технології та Інновації", 2020, №2, травень
Прогнозування стійкості лікеро-горілчаних напоїв/ С.І. Олійник, А.М. Куц, О.А. Острик, В.П. Ковальчук //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №2. - С. 177-185. - Бібліогр. в кінці ст.
Булій, Ю.В. Підвищення експлуатаційних характеристик масообмінних апаратів циклічної дії/ Ю.В. Булій, А.М. Куц, П.Л. Шиян //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5.- С. 48-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Тарасюк, Л.А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок/ Л.А. Тарасюк, С.І. Олійник, В.Л. Прибильський //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №5. - С. 206-215. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевченко , О.Ю. Утилізація концентрату головної фракції методом десорбції/ О.Ю. Шевченко , О.В. Бедрик, В.М. Малета //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №6. - С. 114-120. - Бібліогр. в кінці ст.