СПИРТОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ №1 2019
Особенности учета спирта этилового денатурированного/ Г.А. Кизюн и др. //Цукор України. - 2018. - №4. - С. 10-12. - Библиогр. в конце ст.
Гідродинамічні та енергетичні параметри газорідинних середовищ/ О.Ю. Шевченко , О.І. Степанець, А.І. Соколенко, О.А. Білик //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. - С. 117-123. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Олійник, С.І. Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів/ С.І. Олійник, В.П. Ковальчук, О.М. Острик, С.А. Петросян //Цукор України. - 2018. - №7-8. - С. 11-14. - Бібліогр. в кінці ст.
CNTB, 01.02.2019, в категорию Спиртова та Лікеро-горілчана промисловість (огляд журнальних статей)