(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Списки нових надходжень літератури №2 2020 р.

663.2

Б 61

Білько, М. В. Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.05/ М. В. Білько; НУХТ. - К.: НУХТ, 2019. - 44 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.34-41

Робота присвячена вивченню особливостей окисненості рожевих столових та ігристих вин та розробленню системи регулювання окисно-відновних процесів шляхом використання комплексу антиокислювальних прийомів під час їх виробництва. Встановлено позитивний ефект від застосування комплексу антиоксидантів, серед яких діоксид сірки, препарати на основі глутатіону дріжджів та таніну на окисно-відновний стан рожевих виноматеріалів.

Добавил: CNTB, 04.09.2020, в категорию Виноробна промисловість