Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв з додатками/ М-во соціальної політики України . - К.: ПрофКнига, 2020. - 64 с.
Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, які здійснюють свою діяльність, пов'язану з виробництвом солоду, пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод...
Білько, М. В. Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин: автореф. дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.05/ М. В. Білько; НУХТ. - К.: НУХТ, 2019. - 44 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.34-41 ...
663.2
Т 38
Технологія вина. Задачі і приклади: навч. посіб./ М.В. Білько, Н.Я. Гречко, А.М. Куц, І.М. Бабич; НУХТ. - К.: НУХТ, 2017. - 290 с.: іл. - Бібліогр.: с.283-286 . - ISBN 978-966-612-193-9...
ДСТУ 7971: 2015
Екстракт водно-спиртовий із виноградної вичавки. Технічні умови/ А. Авідзба, М. Агафонов, В. Воєводін и др; ДП "Плодвинконсерв", Укрвинпром, Укрсадвинпром, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Вид. офіц. - Увед вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 9 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.9
663.2
Є 92
Єфремова, А.О. Управління потенціалом виноробних підприємств Криму: автореф. дис. ... канд. екон. наук: 08.00.04/ А.О. Єфремова; М-во освіти і науки України, Херсонський нац. техн. ун-т. - Херсон, 2014. - 20 с.: табл. - Бібліогр.: с.14-17
В роботі визначено сутність, структуру, принципи формування та реалізації потенціалу підприємств, оцінено роль господарських цілей в управлінні потенціалом підприємств, розроблено методичні підходи до оцінки результативності управління потенціалом підприємств. Обгрунтовано заходи з підвищення використання компонентів потенціалу, розроблено прогноз результативності управління потенціалом виноробних підприємств Криму.
663.5
Д 39
Деякі ненормальності в роботі брагоректифікаційного відділення, їх причини та способи усунення: метод. посіб./ О.О. Осипенко, П.Л. Шиян, В.В. Сосницький и др; НУХТ, ІПДО. - К.: ІПДО НУХТ, 2003. - 26 с. - Бібліогр.: с. 25
В методичному посібнику наведено деякі ненормальності, які зустрічаються при експлуатації брагоректифікаційних установок непрямої дії, що виробляють ректифікований етиловий спирт. Розглянуто можливі причини цих відхилень від норми, подано рекомендації щодо зменшення енергозатрат, втрат спирту і підвищення якості готового продукту....
663.2
Т 33
Тенетка, А.І. Удосконалення технології столових виноматеріалів з використанням антиоксидантів: автореф. дис. ...канд. техн. наук: 05.18.05/ А.І. Тенетка; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2015. - 20 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.16-18
В роботі розроблено схему оцінювання винограду для виробництва рожевих столових вин на основі визначення фізико-хімічних показників якості та біохімічних властивостей винограду: технологічний запас фенольних та барвних речовин, частка їх переходу у виноматеріал, активність монофенолмоноксигенази, активність пероксидази, значення яких є підгрунтям для вибору способу переробки винограду сортів Піно Нуар, Мерло, Каберне-Совіньйон.
663.2
С 24
СВЧ-диэлектрометрия биотехнологических жидкостей: моногр./ Т.А. Жилякова, О.А. Горобченко, О.Т. Николов, Г.В. Голубничая; под ред. А.Я. Кириченко; Нац. академия наук Украины, Ин-т радиофизики и электроники им. А.Я. Усикова. - К.: Наукова думка, 2015. - 111 с.: рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с.102-108 . - ISBN 978-966-00-1495-4
663.4
Ч 49
Чернецький, М.В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.07/ М.В. Чернецький; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 23 с: рис. - Бібліогр.: с. 19-21 ...
663.4
Р 69
Романов, М.С. Автоматизоване керування технологічним комплексом пивзаводу з використанням мережевих моделей: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.07/ М.С. Романов; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2015. - 21 с.: рис. - Бібліогр.: с.16-18 ...