Огляд періодичних видань №1 2020 р.
Саркісян, Г.О. Дослідження властивостей продуктів переробки винограду з огляду використання в Spa та Wellness індустрії/ Г.О. Саркісян //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. - С. 11-18. - Бібліогр. в кінці ст
Вплив препаратів танінів на вміст та форми антоціанів модельних систем вин в умовах індукованого окислення/ М.В. Білько, М.В. Іщенко, О.В. Циганкова //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. - С. 42-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Производство SO2 винными дрожжами во время алкогольного брожения //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). - С. 16-18.
Дигестив чи аперитив як проблема споживання і маркетингу українських медових напоїв //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). - С. 24-25.
Беляева, М. Весна и вино: чем порадовал киевский винный фестиваль/ М. Беляева //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). - С. 26-29.
У серпні набуде чинності Закон про органічне виробництво //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №3 (червннь). - С. 6.
Провідна виноробня Закарпаття отримала премію "Аграрна Еліта України-2019" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №3 (червень). - С. 8.
Іван Плачков: "Ми створили бренд українського вина і не зупиняємося" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №4-5 (серпень). - С. 78-80.
Контроль ацетальдегида в процессе брожения. Что такое ацетальдегид? //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №4-5 (серпень). - С. 82-84.
Мокряков, А. Чем подкрепиться: [рынок отечественного коньяка и бренди]/ А. Мокряков //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые технологии и оборудование. - 2019. - №3. - С. 8-13.
Чигир-Левицька, Світлана "Абсент - не тільки зелений", або Непроста історія лікарського засобу, що став нішевим алкогольним напоєм/ Світлана Чигир-Левицька //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 52-53.
Єднатися і дарувати світу смак вітчизняного вина //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 70-71.
Бєляєва, М. Якість українського вина зростатиме/ М. Бєляєва //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 72-75.
Степан Курдов, Болградський виноробний завод: "Виготовляємо вина за класичними рецептами, не розбавляючи їх" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 76-77.
Органолептичний вплив селекційних бактерій: [винні бактерії] //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 78-81.
Дмитро Шолудько: "Контрактне виноробство - бізнес за принципом партнерства" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 82-84.
Токар, А.Ю. Виготовлення некріплених плодово-ягідних вин у фермерських господарствах та домашніх умовах/ А.Ю. Токар //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). - С. 85-88. - Бібліогр. в кінці ст.