(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020 р.

Саркісян, Г.О. Дослідження властивостей продуктів переробки винограду з огляду використання в Spa та Wellness індустрії/ Г.О. Саркісян //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 11-18. - Бібліогр. в кінці ст

            Вплив препаратів танінів на вміст та форми антоціанів модельних систем вин в умовах індукованого окислення/ М.В. Білько, М.В. Іщенко, О.В. Циганкова //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 42-48. - Бібліогр. в кінці ст. 

            Производство SO2 винными дрожжами во время алкогольного брожения //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). -  С. 16-18.

            Дигестив чи аперитив як проблема споживання і маркетингу українських медових напоїв //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). -  С. 24-25.

Беляева, М. Весна и вино: чем порадовал киевский винный фестиваль/ М. Беляева //Напої. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2 (червень). -  С. 26-29.

            У серпні набуде чинності Закон про органічне виробництво //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №3 (червннь). -  С. 6.

            Провідна виноробня Закарпаття отримала премію "Аграрна Еліта України-2019" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №3 (червень). -  С. 8.

            Іван Плачков: "Ми створили бренд українського вина і не зупиняємося" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №4-5 (серпень). -  С. 78-80.

            Контроль ацетальдегида в процессе брожения. Что такое ацетальдегид? //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №4-5 (серпень). -  С. 82-84.

Мокряков, А. Чем подкрепиться: [рынок отечественного коньяка и бренди]/ А. Мокряков //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые  технологии и оборудование. - 2019. - №3. -  С. 8-13.

Чигир-Левицька, Світлана "Абсент - не тільки зелений", або Непроста історія лікарського засобу, що став нішевим алкогольним напоєм/ Світлана Чигир-Левицька //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 52-53.

            Єднатися і дарувати світу смак вітчизняного вина //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 70-71.

Бєляєва, М. Якість українського вина зростатиме/ М. Бєляєва //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 72-75.

            Степан Курдов, Болградський виноробний завод: "Виготовляємо вина за класичними рецептами, не розбавляючи їх" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 76-77.

            Органолептичний вплив селекційних бактерій: [винні бактерії] //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 78-81.

            Дмитро Шолудько: "Контрактне виноробство - бізнес за принципом партнерства" //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 82-84.

Токар, А.Ю. Виготовлення некріплених плодово-ягідних вин у фермерських господарствах та домашніх умовах/ А.Ю. Токар //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №6 (грудень). -  С. 85-88. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Виноробна промисловість (огляд журнальних статей)