(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу "резерв"/ В.О Маринченко, І.М. Бабич, Е.Ш. Османова, Л.В. Маринченко //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. -  С. 144-152. - Бібліогр. в кінці ст.

Категорія: Виноробна промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

У моду входить сидр: відродження виробництва та популярності напою //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. -  С. 8.

                                 ...

Цей напій позбавляє жінок від стресу: [100 мл ігристого вина] //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 48....

Акцизні марки для натуральних вин пропонують скасувати //Напої. Технології та Інновації. - 2010. - №4, липень-вересень. - 3.

Аверчева, Н.О.        Сімейні винарні як основа європейської інтеграції галузі виноробства України/ Н.О. Аверчева, В.О. Бойко, Л.О. Бойко //Економіка АПК. - 2019. - №12, грудень. -  С. 61-69. - Бібліогр. в кінці ст...

Саркісян, Г.О. Дослідження властивостей продуктів переробки винограду з огляду використання в Spa та Wellness індустрії/ Г.О. Саркісян //Харчова наука і технологія. - 2019. - Т.13, Вип.1. -  С. 11-18. - Бібліогр. в кінці ст

            Чек-лист "легального винодела": как украинский винодел Георгий Молчанов получал первую лицензию на производство крафтового вина //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018-2019. - №6-1, грудень/січень. -  С. 82-83....

Осень в Украине - с самым лучшим вином //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 68-69....

Від виноградної лози - до келиха: [технології виноробства] //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 32-33...

Верховна Рада суттєво знизила акциз на плодово-ягідні вина //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 5...

1-10 11-20 21-27