(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021 р.

Акцизні марки для натуральних вин пропонують скасувати //Напої. Технології та Інновації. - 2010. - №4, липень-вересень. - 3.

Бєляєва, М. Вишуканий смак напоїв: секрети бочки та її альтернатив/ М. Бєляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 5-8.

Традиційні та альтернативні методи витримки алкоголю //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 10-11.

"Виноробна станція": сучасна історія з міцним корінням: [ТОВ "Таїрове"] //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 12-15.

Мельник, С. Медове перетворення: стереотипи ламає сікера/ С. Мельник //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 16-19.

Якість українського вина зростатиме! Всеукраїнський конкурс виноробної продукції "Одеський залив" отримав друге дихання //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 24-29.

Дубинка, Дарина  Виноробство Закарпаття: слідами історії: ["Старий підвал"]/ Дарина Дубинка //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 30-33.

Беляєва, М. Василь Надь: "Традиції плюс технології - у підсумку якість закарпатського вина"/ М. Беляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 45-47.

Під час COVID-19 в Італію повертаються вікна для вина, які були популярні протягом епідемії чуми //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. -  С. 48.

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию Виноробна промисловість (огляд журнальних статей)