Огляд періодичних видань №1 2021 р.
Акцизні марки для натуральних вин пропонують скасувати //Напої. Технології та Інновації. - 2010. - №4, липень-вересень. - 3.
Бєляєва, М. Вишуканий смак напоїв: секрети бочки та її альтернатив/ М. Бєляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 5-8.
Традиційні та альтернативні методи витримки алкоголю //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 10-11.
"Виноробна станція": сучасна історія з міцним корінням: [ТОВ "Таїрове"] //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 12-15.
Мельник, С. Медове перетворення: стереотипи ламає сікера/ С. Мельник //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 16-19.
Якість українського вина зростатиме! Всеукраїнський конкурс виноробної продукції "Одеський залив" отримав друге дихання //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 24-29.
Дубинка, Дарина Виноробство Закарпаття: слідами історії: ["Старий підвал"]/ Дарина Дубинка //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 30-33.
Беляєва, М. Василь Надь: "Традиції плюс технології - у підсумку якість закарпатського вина"/ М. Беляєва //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 45-47.
Під час COVID-19 в Італію повертаються вікна для вина, які були популярні протягом епідемії чуми //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №4, липень-вересень. - С. 48.