Огляд періодичних видань №3 2021 р.
У моду входить сидр: відродження виробництва та популярності напою //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 8.
Алкогольне та яблучно-молочне бродіння: як вони впливають на свіжість вина? //Напої. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. - С. 30-32
Бєляєва, М.
"Хані Баджер": стародавні рецепти ягідних наливок у сучасній інтерпретації/ М. Бєляєва //Ягідник. - 2021. - №1, січень-лютий-березень. - С. 94-96.
Рибачук-Ярова, Т.В.
Управління ефективністю операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин в умовах зростання імпорту/ Т.В. Рибачук-Ярова, І.В. Тюха, С.П. Дунда //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 65-73. - Бібліогр. в кінці ст.