(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ВИНОРОБНА , СПИРТОВА ТА ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНА ПРОМИСЛОВІСТЬ №4 2019 р.

           

            Intervitis interfructa hortitechnica-2018: акцент - на экопроизводство: [инновационные разработки в виноделии] //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 74-75.

            Lallemand - крупнейший производитель и поставщик дрожжей и бактерий для виноделия //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 78.

            Hobra -Skolnik: фильтрация - один из основных процессов в изготовлении напитков //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 80-81.

            Від виноградної лози до келиху: [виноробство] //Мир продуктов. - 2018. - №6, декабрь. -  С. 44-46.

            Главный принцип винокурни Lev: Алкоголь должен не вредить, приносить пользу для души и организма в целом! //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018-2019. - №6-1, грудень/січень. -  С. 65-67.

Токар, А.Ю. Вина плодові, або фруктани. Вчений-виноградар В.В.Скрипник заклав основи технологій фруктових вин без кріплення спиртом/ А.Ю. Токар //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018-2019. - №6-1, грудень/січень. -  С. 78-80. - Бібліогр. в кінці ст.

Мельник, С. Поганого віскі не буває. Деякий віскі просто кращий за інший!.. Як у Києві дегустували крафтові українські віскі/ С. Мельник //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 118-120.

 

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Виноробна промисловість (огляд журнальних статей)