(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ВИНОРОБНА , СПИРТОВА ТА ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНА ПРОМИСЛОВІСТЬ №5 2019 р.

 

Новые бактерии Lallemand oenology: [виноделие] //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018-2019. - №6-1, грудень/січень. -  С. 100-103.

            Новые технологии Anton Paar: компания создала самую мощную систему анализа вина  //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2018-2019. - №6-1, грудень/січень.-  С. 104.

Мельник, С. Золотую медаль за органическое вино - украинскому виноделу/ С. Мельник //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №2 (березень). -  С. 90.

Мелешко, К. Володимир Печко: Як просувати бренд "Українське вино" на прикладі Аргентини та Чилі/ К. Мелешко //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №2 (березень). -  С. 9-96.

            Селекционированные винные дрожжи Lallemand. Эффективность, безопасность и качество //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №2 (березень). -  С. 102-104.

Бойко, В.О. Виноградно-виноробна галузь України - перспективний напрям агробізнесу/ В.О. Бойко, Н.О. Аверчева, Л.О. Бойко //Економіка АПК. - 2019. - №3 (березень). -  С. 61-70.- Бібліогр.: с.67-68. - Анотація англ. та рос. мовами

Черный, Артем Герметизация напитков: [укупорочное оборудование]/ Артем  Черный //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые  технологии и оборудование. - 2019. - №1. -  С. 18-22.

 

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Виноробна промисловість (огляд журнальних статей)