(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання) №4 2019

Сичевський, М.П. Глобальна продовольча безпека та місце України в її досягненні/ М.П. Сичевський //Економіка АПК. - 2019. - №1, січень. -  С. 6-17. - Бібліогр. в кінці ст.

Мелешко, К. TOMRA Food: найбільша амбіція - скоротити харчові відходи. Новітні технології сортування збільшують ріст виробництва продуктів/ К. Мелешко //Ягідник. - 2019. - №1, лютий. -  С. 86-88.

В 2019 г. система НАССР станет обязательной для всех операторов рынка пищевой продукции Украины //Масложировой комплекс. - 2018. - №4 (декабрь). -  С. 46-48.

В Украине меняются правила маркировки фасованных пищевых продуктов: вышел новый закон //Масложировой комплекс. - 2018. - №4 (декабрь). -  С. 49-50.

Косячук, В. Новий стандарт ISO 22000:2018. Зміни у вимогах до безпечності харчових продуктів/ В. Косячук, О. Бергілевич //Мир продуктов. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 40-43.

Прогноз актуальных тенденций 2019 для пищевой промышленности //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №1 (февраль). -  С. 28-29. – ІПДОНУХТ

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)