(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Потенциал какао недоиспользован //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №4, травень. -  С. 5.

Алергія або харчова реакція? //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №5, червень. -  С. 20-21....

Категорія: Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Тітлова, Ольга        Сенсорний аналіз який він є/ Ольга Тітлова //Напої. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. -  С. 16-17.

Кравченко, Лилия Здоровые дети - будущее страны. Программа "Школьное питание"/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. -  С. 37-39....

Бєляєва, М. Біотехнології для здорового майбутнього / М. Бєляєва //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №3, липень-вересень. -  С. 50-51....

Замотаев, П.В. Потери и отходы продуктов питания - глобальная проблема/ П.В. Замотаев //Упаковка. - 2020. - №1. -  С. 12-17. - Библиогр. в конце ст.

Виробництво та споживання харчових продуктів в Україні/ М.П. Сичевський, О.В. Коваленко, К.В. Копилова, С.Б. Вербицький //Упаковка. - 2020. - №1. -  С. 18-21. - Бібліогр. в кінці ст....

Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному/ Г.І. Волощук та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 254-263. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ...

Пропозиції до використання замкнутих енргоматеріальних контурів/ А.І. Соколенко, К.В.Васильківський, О.І. Степанець, М.І. Юхно //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 131-141. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ...

Использование эко-упаковки в производстве продуктов питания - "экологический миф" или дополнительный источник прибыли? //Мясной бизнес. - 2019. - №3 (март). -  С. 39-40. - ДНТБ...

Бут, О. Сложил - сэкономил. Складные пластиковые ящики для пищевых продуктов/ О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №2 (апрель). -  С. 20-21.

Макаренко, В. Кури - їм, рибу - нам: [експорт харчової продукції]/ В. Макаренко //Агро перспектива. - 2019. - №3. -  С. 32-34....

Новая эра вкусовых инноваций: [использование искусственного интеллекта] //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 46. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Як інформувати про продукт: [коментарі до закону про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апрель). -  С. 8-9. - ІПДОНУХТ...

Сичевський, М.П. Глобальна продовольча безпека та місце України в її досягненні/ М.П. Сичевський //Економіка АПК. - 2019. - №1, січень. -  С. 6-17. - Бібліогр. в кінці ст.

Мелешко, К. TOMRA Food: найбільша амбіція - скоротити харчові відходи. Новітні технології сортування збільшують ріст виробництва продуктів/ К. Мелешко //Ягідник. - 2019. - №1, лютий. -  С. 86-88....