ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання) №5 2019
Новая эра вкусовых инноваций: [использование искусственного интеллекта] //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). - С. 46. - ІПДОНУХТ
Гук, П. Як інформувати про продукт: [коментарі до закону про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апрель). - С. 8-9. - ІПДОНУХТ
Нові тенденції в українському харчовому машинобудуванні //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апрель). - С. 38-39. - ІПДОНУХТ
Володимир Лапа: "Головне в НАССР - це робота всієї системи, а не папірець про її впровадження //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. - С. 26-29.
Кравченко, Лилия Хлеб и здоровое питание. Мировые тренды здорового питания в сегменте мучных изделий/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2019. - №2 (апрель). - С. 36-38.
Бут, О. Рост спроса - рост рынка. Тенденции рынка упаковки для пищевых продуктов/ О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №2 (апрель). - С. 13-14.