(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ (загальні питання) №5 2019

Новая эра вкусовых инноваций: [использование искусственного интеллекта] //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №2 (март). -  С. 46. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Як інформувати про продукт: [коментарі до закону про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апрель). -  С. 8-9. - ІПДОНУХТ

Нові тенденції в українському харчовому машинобудуванні //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №3 (апрель). -  С. 38-39. - ІПДОНУХТ

Володимир Лапа: "Головне в НАССР - це робота всієї системи, а не папірець про її впровадження //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 26-29.

Кравченко, Лилия Хлеб и здоровое питание. Мировые тренды здорового питания в сегменте мучных изделий/ Лилия Кравченко  //Мир продуктов. - 2019. - №2 (апрель). -  С. 36-38.

Бут, О. Рост спроса - рост рынка. Тенденции рынка упаковки для пищевых продуктов/ О. Бут //Мир упаковки. - 2019. - №2 (апрель). -  С. 13-14.

 

Добавил: CNTB, 19.08.2019, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)