(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2020

Пропозиції до використання замкнутих енргоматеріальних контурів/ А.І. Соколенко, К.В.Васильківський, О.І. Степанець, М.І. Юхно //Харчова промисловість. - 2018. - №23. -  С. 131-141. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

И снова о вкусоароматике... //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №5 (июнь). -  С. 32-33. - ІПДОНУХТ

Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості/ І.Г. Бабанов, О.І. Бабанова, В.М. Михайлов и др // Харчова промисловість. - №24. - 85-91. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Дослідження впливу тиску рідкого харчового продукту на закон переміщення клапана прецензійного дозатора/ М.В. Якимчук, О.М. Горчакова, С.В. Токарчук, Г.Р. Валіулін //Харчова промисловість. - 2018. - №24. -  С. 126-130. - Бібліогр. в кінці ст. - ДНТБ

Наказ "Про затвердження річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Держпродспоживслужби на 2019 рік". Пояснення та посилання //Мясной бизнес. - 2018. - №11 (декабрь). -  С. 12.. - ДНТБ

Является ли безопасность ваших пищевых продуктов основным критерием в 2019 году?: [системы контроля качества] //Мясной бизнес. - 2018. - №11 (декабрь). -  С.51-53. - ДНТБ

Нам необходимо найти новые решения для обеспечения человечества пищей в будущем - Александр Матис //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С.15-17.

Экономика замкнутого цикла  - с насекомыми //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №1 (май). -  С. 18-19.

4 промахи реформи харчової безпеки в Україні //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №1-2 (січень-квітень). -  С. 3-6.. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Чем займутся новые власти И что от них хочет бизнес/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №6 (август). -  С. 5. - ІПДОНУХТ

Молочні продукти лікувально-профілактичного спрямування із новим кріопорошком/ Ю.Р. Гачак, О.Р. Михайлицька, Б.В. Гутий и др //Науковий вісник ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького. - 2019. - Т.21, №91. -  С. 110-117. - (Серія "Харчові технології"). - Бібліогр. в кінці ст.

Отличия между НАССР и ISO 22000 //Масложировой комплекс. - 2019. - №2 (июнь). -  С. 53-54/

Гук, П. Новітні продукти та їх реєстрація/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 5-6. - ІПДОНУХТ

Штрафы за отсутствие НАССР //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 7. - ІПДОНУХТ

Антибиотики в пищевой промышленности //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 26-27. - ІПДОНУХТ

Продукти "глютен фрі" від "Рітмана" - запорука безпечної безгютенової дієти //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 36-37. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Рынок "здорового" питания в стране пока не развит/ П. Гук //Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2019. - №8 (октябрь). -  С. 43-44. - ІПДОНУХТ

Гук, П. Продуктовые новшества в Европе/ П. Гук //Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2019. - №9 (ноябрь). -  С. 5. - ІПДОНУХТ

Бутнік-Сіверський, О.Б. Маркетингові інструменти в умовах сучасної маркетингової діяльності підприємств-виробників харчової промисловості/ О.Б. Бутнік-Сіверський, Г.В.Земко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 59-67. - Бібліогр. в кінці ст. -

Енергоімпульсні трансформації в середовищах харчових виробництв/ О.Ю. Шевченко , А.І.Соколенко, І.М. Вінниченко, І.Ф. Максименко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 153-163. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Шидакова-Каменюка, О.Г. Мікробіологічна безпека кремово-збивних цукерок з насінням чіа/ О.Г. Шидакова-Каменюка, О.М. Шкляєв, А.Л. Рогова //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 234-242. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)