(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021

Бєляєва, М. Біотехнології для здорового майбутнього / М. Бєляєва //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №3, липень-вересень. -  С. 50-51.

Сімахіна, Г.О. Печиво модифікованого вуглеводного складу для діабетичного харчування/ Г.О. Сімахіна, О.О. Висоцький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С.161-169. - Бібліогр. в кінці ст.

Дорохович, В.В. Проблематика розроблення кондитерських виробів для хворих на фенілкетонурію/ В.В. Дорохович, М.Ю. Грицевіч, І.П. Лоза //Наукові праці НУХТ. - 2020.- Т.26, №2. -  С. 187-194. - Бібліогр. в кінці ст.

Капустян, А.І. Поліфункціональні харчові інгредієнти на основі біометалів зі сполуками пробіотичного походження/ А.І. Капустян, Н.К. Черно //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 201-211. - Бібліогр. в кінці ст.

Дорохович, В.В.       Борошняні кондитерські вироби для хворих на цукровий діабет із застосуванням продуктів переробки моркви/ В.В. Дорохович //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №1. -  С. 238-244. - Бібліогр. в кінці ст.

Скопенко, Н.С. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств/ Н.С. Скопенко, і.В. Євсєєва-Северина //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26. №3. -  С. 110-120. - Бібліогр. в кінці ст.

Стрельченко, Л.В. Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом/ Л.В. Стрельченко, І.В. Дубковецький //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С. 158-164. - Бібліогр. в кінці ст.

Авдєєва, Л. Ферментативні білкові гідролізати для спеціалізованих харчових продуктів/ Л. Авдєєва, Г.В. Декуша, Е.К. Жукотський //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С.107-204. - Бібліогр в кінці ст.

Формування і реалізація державної політики продовольчої безпеки України //Економіка АПК. - 2020. - №7, липень. -  С. 20-32. - Бібліогр. в кінці ст.

Попова, В.М. Дегустація: основи процесу/ В.М. Попова //Напої. Технології та Інновації. - 2020. - №5, жовтень-листопад. -  С. 44-46.

 

 

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)