(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №2 2020

Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному/ Г.І. Волощук та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. -  С. 254-263. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Топінамбур та борошно насіння олійних культур у хлібі для хворих на діабет/ А. Гаврецький, А. Поваляєв, Г. Волощук, Н. Пашова //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 26-28. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Швець, О. Споживання солі не повинно бути надмірним/ О. Швець //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 31-34. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Безпечність харчових продуктів: роль первинного виробництва. Що має знати виробник? //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 36.. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Що замінять нові правила маркування харчових продуктів //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). -  С. 37-42. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ

Чаплінський, Ю.П. Використання онтолого-керованої системної оптимізації при розв'язанні задач безпеки продуктів харчування/ Ю.П. Чаплінський //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 18-28. - Бібліогр. в кінці ст.

Онищенко, Я.Д. Аналіз тенденцій споживання енергетичних ресурсів харчовою промисловістю України/ Я.Д. Онищенко, А.І. Замулко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 102-109. - Бібліогр. в кінці ст.

Соколенко, А.І. Термодинамічне визначення параметрів фазових переходів в умовах вакуумних технологій: [застосування в харчовому виробництві]/ А.І. Соколенко, І.Ф.Максименко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. -  С. 138-148. - Бібліогр. в кінці ст.

Органічний прорив України: [інтерв'ю з експертом органічної продукції Н.Прокопчук вела О.Король ] //Агроіндустрія. - 2019. - серпень. -  С. 22-27.

Упаковка для харчових продуктів: заборонити не можна дозволити //Упаковка. - 2019. - №5. -  С. 39-41.

Українські компанії представили світу свою продукцію на ювілейній виставці ANUGA 2019: [05-09.10.2019 в м. Кельн тривала найбільша продовольча виставка в світі]  //Ягідник. - 2019. - №4 (жовтень). -  С. 6-7.

Пищевые продукты в Украине начнут маркировать по-новому: [согласно Закону №2639-VIII "Об информации для потребителей пищевых продуктов"] //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). -  С. 2.

Съедобная упаковка для огурцов,  авокадо, лайма и спаржи //Мир продуктов. - 2019

Кравченко, Лилия Европейское качество исследований в Украине: ["Биолайтс" - единственный  в Украине инновационный , независимый  лабораторный комплекс по исследованию пищевых продуктов, кормов, воды и ветеринарной диагностики]/ Лилия Кравченко ; беседу вел Г. Кокин //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). -  С. 16-18.

Сравнительный анализ лецитинов, полученных из разных видов сырья //Масложировой комплекс. - 2019. - №3 (сентябрь). -  С. 49-51.

Новый закон Украины об органическом производстве вступил в силу: [Закон №2496-VIII "Об основных принципах и требованиях к органическому производству, обращению и маркировке органической продукции] //Масложировой комплекс. - 2019.- №3 (сентябрь). -  С. 55-56.

Довгань, Геннадий Модно и функционально. 9 глобальных трендов в пищевой промышленности 2019/ Геннадий Довгань //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 46-48.; Мир упаковки. - 2019. - №6 (декабрь). -  С. 12-14.

 

Добавил: CNTB, 03.04.2020, в категорию Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей)