Огляд періодичних видань №2 2020
Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному/ Г.І. Волощук та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №3. - С. 254-263. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ
Топінамбур та борошно насіння олійних культур у хлібі для хворих на діабет/ А. Гаврецький, А. Поваляєв, Г. Волощук, Н. Пашова //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). - С. 26-28. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ
Швець, О. Споживання солі не повинно бути надмірним/ О. Швець //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). - С. 31-34. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ
Безпечність харчових продуктів: роль первинного виробництва. Що має знати виробник? //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). - С. 36.. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ
Що замінять нові правила маркування харчових продуктів //Продовольча індустрія АПК. - 2019. - №3-4 (травень-серпень). - С. 37-42. - Бібліогр. в кінці ст. - ІПДОНУХТ
Чаплінський, Ю.П. Використання онтолого-керованої системної оптимізації при розв'язанні задач безпеки продуктів харчування/ Ю.П. Чаплінський //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - С. 18-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Онищенко, Я.Д. Аналіз тенденцій споживання енергетичних ресурсів харчовою промисловістю України/ Я.Д. Онищенко, А.І. Замулко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - С. 102-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Соколенко, А.І. Термодинамічне визначення параметрів фазових переходів в умовах вакуумних технологій: [застосування в харчовому виробництві]/ А.І. Соколенко, І.Ф.Максименко //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - С. 138-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Органічний прорив України: [інтерв'ю з експертом органічної продукції Н.Прокопчук вела О.Король ] //Агроіндустрія. - 2019. - серпень. - С. 22-27.
Упаковка для харчових продуктів: заборонити не можна дозволити //Упаковка. - 2019. - №5. - С. 39-41.
Українські компанії представили світу свою продукцію на ювілейній виставці ANUGA 2019: [05-09.10.2019 в м. Кельн тривала найбільша продовольча виставка в світі] //Ягідник. - 2019. - №4 (жовтень). - С. 6-7.
Пищевые продукты в Украине начнут маркировать по-новому: [согласно Закону №2639-VIII "Об информации для потребителей пищевых продуктов"] //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). - С. 2.
Съедобная упаковка для огурцов, авокадо, лайма и спаржи //Мир продуктов. - 2019
Кравченко, Лилия Европейское качество исследований в Украине: ["Биолайтс" - единственный в Украине инновационный , независимый лабораторный комплекс по исследованию пищевых продуктов, кормов, воды и ветеринарной диагностики]/ Лилия Кравченко ; беседу вел Г. Кокин //Мир продуктов. - 2019. - №5 (октябрь). - С. 16-18.
Сравнительный анализ лецитинов, полученных из разных видов сырья //Масложировой комплекс. - 2019. - №3 (сентябрь). - С. 49-51.
Новый закон Украины об органическом производстве вступил в силу: [Закон №2496-VIII "Об основных принципах и требованиях к органическому производству, обращению и маркировке органической продукции] //Масложировой комплекс. - 2019.- №3 (сентябрь). - С. 55-56.
Довгань, Геннадий Модно и функционально. 9 глобальных трендов в пищевой промышленности 2019/ Геннадий Довгань //Мир продуктов. - 2019. - №6 (декабрь). - С. 46-48.; Мир упаковки. - 2019. - №6 (декабрь). - С. 12-14.