Огляд періодичних видань №2 2021
Тітлова, Ольга Сенсорний аналіз який він є/ Ольга Тітлова //Напої. Технології та Інновації. - 2021. - №1, лютий-березень. - С. 16-17.
Кравченко, Лилия Здоровые дети - будущее страны. Программа "Школьное питание"/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 37-39.
На первом месте - безопасность! Высококачественные газовые смеси от национального производителя //Мир упаковки. - 2020. - №6, декабрь. - С. 32-33.
Марценюк, О.С. Емульгування в апаратах з регулярними перфорованими насадками/ О.С. Марценюк //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 154-162. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, К.О. Дослідження змін сухих молочних сумішей для дитячого харчування в процесі їх зберігання/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 212-217. - Бібліогр. в кінці ст.
ВООЗ розробила керівництво для харчових підприємств в умовах поширення коронавірусу //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 16.
Підприємців зобов'язали декларувати зміни роздрібних цін на соціальні продукти //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 16.
Тренды вегетарианства и веганства //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 22.
Nestle починає продажі в Україні продуктів з рослинного м'яса //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. - С. 2.
Імбир як спеція в харчуванні з багатогранними лікувально-профілактичними властивостями: перспективи застосування в сучасних умовах (Огляд літератури)/ О.І. Волошин, Л.І. Власик, Л.О. Волошина, Н.А. Айнуссі //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2020. - №2.- С. 96-109. - Бібліогр. в кінці ст.. - Текс паралел. англ. мовою
Екстракти спецій та прянощі від Бісмак //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 11.
Андреєва, Ольга Швидко та смачно з ароматизаторами Symrise/ Ольга Андреєва //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 13.
Новий рівень продуктів з інноваційними інгредієнтами компанії "Укр-спеції" //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 14.
Середняк, Д.П. Дезінфекція харчових підприємств як метод запобігання розповсюдження вірусної інфекції COVID-19/ Д.П. Середняк //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 33.
Виробнича гігієна понад усе //М'ясні технології. - 2021. - №2. - С. 36.
Майбутнє зараз. Четверта хвиля змін - Індустрія 4.0 //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 18-19.
Белінська, К.О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №2. - С. 170-180. - Бібліогр. в кінці ст.