ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ
Терзієв С.Г. Інтенсифікація процесу екстрагування в технологіях утилізації відходів харчових та олійних виробництв/ С.Г. Терзієв, Н.В. Ружицька, М. Щербич //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 110-115. - Бібліогр. в кінці ст.
Катрій, В.Б. Фізіолого-біохімічні та генетичні особливості ячменю як продукту функціонального харчування/ В.Б. Катрій, О.І. Рибалка, Б.В. Моргун //Фізіологія рослин і генетика . - 2021. - Т.53, №6. - С. 463-483. - Бібліогр. в кінці ст.
Роль оздоровчого харчування в реабілітаційному лікуванні пацієнтів із постковідним синдромом (перший досвід)/ О.І. Волошин та ін. //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2021. - №2. - С. 17-29. - Бібліогр. в кінці ст.
Про актуальність токсиколого-гігієнічної оцінки і ринкової регуляції дієтичних добавок рослинного походження, виготовлених Mitragyna speciosa Korth (сімейство Rubiaceae)/ Н.В. Кудріль та ін. //Єдине здоров'я та проблеми харчування України. - 2021. - №2. - С. 30-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, К.О. Дослідження змін сухих молочно-борошняних каш для дитячого харчування в процесі їх зберігання/ К.О. Белінська, Н.О. Фалендиш //Наукові праці НУХТ. - 2021. - №27, №5. - С. 108-113. - Бібліогр. в кінці ст.