(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Огляд періодичних видань №1 2021 р

Неговський, Олександр Технологічні лінії для переробки горіхів: Перша частина/ Олександр Неговський //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №3, липень-вересень. -  С. 94-96. - Продовж. у наступ. номері

Олар, Катерина Лінія змішування заморожених продуктів МЕGA - нове досягнення в переробній галузі/ Катерина Олар //Ягідник. - 2020. - №3, серпень-вересень. -  С. 114-115.

Онищенко, Я.Д. Системний підхід в енергетичному менеджменті як аналітичний засіб для оцінювання енергоємних процесів на підприємствах харчової промисловості України/ Я.Д. Онищенко, А.І. Замулко //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №2. -  С. 130-139. - Бібліогр. в кінці ст.

Поржезінський, Ю.Г. Нові технологічні рішення у підготовці води для водогрійних котлів і теплових мереж/ Ю.Г. Поржезінський //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26., №1. -  С. 91-97. - Бібліогр. в кінці ст.

Автоматизовані технологічні комплекси: сучасні методи, задачі аналізу та синтезу. Частина 1. Аналіз проблеми/ А.П. Ладанюк, Л.О. Власенко, Н.М. Луцька та ін. //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С. 7-16. - Бібліог. в кінці ст.

Перспективи використання палива з твердих побутових відходів на ТЕЦ цукрових заводів/ О. Буляндра, Л. Гапонич, І. Голенко, О. Топал //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С. 137-146. - Бібліогр. в кінці ст.

Кирик И.М. Исследование технологических параметров при выпечке заварных ржано-пшеничных хлебов в пароконвекционных пекарных камерах/ И.М. Кирик //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №3. -  С. 177-184. - Бібліогр. в кінці ст.

Пакувальне обладнання з Литви //Упаковка. - 2020. - №4-5. -  С. 46-47.

Мрія кожного виробника: Handtmann VF 800. Технології вакуумних наповнювачів і систем порціонування //Мир продуктов. - 2020. - №5, октябрь. -  С. 34-36.

 

Добавил: CNTB, 23.04.2021, в категорию Загальні питання техніки (огляд журнальних статей)