Коваленко, В.Ф. Биотестирование морской воды с помощью солоноводной коловратки Brachionus plicatilis Muller/ В.Ф. Коваленко, В.В. Гончарук, А.Н. Головков //Хімія і технологія води. - 2021. - N42, №4, липень-серпень. - С. 395-400. - Библиогр. в конце ст....
Особенности применения алюможелезных композиционных коагулянтов в очистке воды с высоким содержанием природных органических веществ/ А.Е. Кулишенко, Н.А. Клименко, С.В. Гречаник, В.А. Костюк //Хімія і технологія води. - 2020. - Т.42, №1, січень-лютий. - С. 83-100. - Библиогр. в конце ст....
Бут, О. Новейшее решение для процесса переработки. Автоматические самоочищающиеся фильтры расплава FIMIC/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №3, август. - С. 36-37.
Коли точність приносить вигоду! Промислове обладнання від компанії TREIF //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. - С. 28-30....
Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. - С. 100-101.
Калетнік, Г.М. Розвиток галузі біопалива як детерміната сталого розвитку України/ Г.М. Калетнік, Н.В. Пришляк //Економіка АПК. - 2021. - №2, лютий. - С. 71-81. - Бібліогр. в кінці ст....
Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. - С. 29.
Смак, народжений холодом//Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий.- С. 30-31....
Термокамери "Autotherm" з пародимогенератором: особливості та переваги //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 20-21.
Настільний знімач целюлозної оболонки - ефективне рішення для початківців //М'ясні технології. - 2021. - №3. - С. 30...
Что нужно для качественной обвалки: [оборудование для мясопереработки] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. - С. 52-53.
Оборудование из Китая: функциональность, надежность, доступность. Решения для пекарной отрасли от компании "Хелпер Украина" //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. - С. 26-27....
Контроль технологічних процесів. Обладнання для пивоваріння //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 60-61.
Обладнання для аналізу пива, сусла, солоду //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. - С. 83.
Машина для групового пакування в папір //Упаковка. - 2021. - №2. - С. 13.
Неговський, Олександр Технологічні лінії для переробки горіхів: Перша частина/ Олександр Неговський //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №3, липень-вересень. - С. 94-96. - Продовж. у наступ. номері...
Гірняк, О.М. Економічна ефективність модернізації пакувального обладнання (методика визначення)/ О.М. Гірняк, П.П. Лазановський //Упаковка. - 2019. - №4. - С. 36-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Бут, О. Формирование структуры рынка роботов. Тренды европейского рынка робототехники/ О. Бут, В. Герасимчук //Мир упаковки. - 2020. - №2. - С. 18-22....