(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Коваленко, В.Ф. Биотестирование морской воды с помощью солоноводной коловратки Brachionus plicatilis Muller/ В.Ф. Коваленко, В.В. Гончарук, А.Н. Головков //Хімія і технологія води. - 2021. - N42, №4, липень-серпень. -  С. 395-400. - Библиогр. в конце ст....

Категорія: Загальні питання техніки (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 11.02.2022

Особенности применения алюможелезных композиционных коагулянтов в очистке воды с высоким содержанием природных органических веществ/ А.Е. Кулишенко, Н.А. Клименко, С.В. Гречаник, В.А. Костюк //Хімія і технологія води. - 2020. - Т.42, №1, січень-лютий. -  С. 83-100. - Библиогр. в конце ст....

Бут, О. Новейшее решение для процесса переработки. Автоматические самоочищающиеся фильтры расплава FIMIC/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №3, август. -  С. 36-37.

Коли точність приносить вигоду! Промислове обладнання від компанії TREIF //Мир продуктов. - 2021. - №4, август. -  С. 28-30....

Якісна переробка обліпихи за допомогою обладнання польської компанії Mega //Ягідник. - 2021. - №3, липень-вересень. -  С. 100-101.

Калетнік, Г.М. Розвиток галузі біопалива як детерміната сталого розвитку України/ Г.М. Калетнік, Н.В. Пришляк //Економіка АПК. - 2021. - №2, лютий. -  С. 71-81. - Бібліогр. в кінці ст....

Хлібопечіння і лід: [холодильне обладнання] //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий. -  С. 29.

Смак, народжений холодом//Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №1, лютий.-   С. 30-31....

Термокамери "Autotherm" з пародимогенератором: особливості та переваги //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 20-21.

Настільний знімач целюлозної оболонки - ефективне рішення для початківців //М'ясні технології. - 2021. - №3. -  С. 30...

Что нужно для качественной обвалки: [оборудование для мясопереработки] //Мясной бизнес. - 2020. - №5, май. -  С. 52-53.

Оборудование из Китая: функциональность, надежность, доступность. Решения для пекарной отрасли от компании "Хелпер Украина" //Мир продуктов. - 2021. - №2, апрель. -  С. 26-27....

Контроль технологічних процесів. Обладнання для пивоваріння //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. -  С. 60-61.

Обладнання для аналізу пива, сусла, солоду //BEER.Technologies&Innovation. - 2020/2021. - №3-4/№1. -  С. 83.

Машина для групового пакування в папір //Упаковка. - 2021. - №2. -  С. 13.

Неговський, Олександр Технологічні лінії для переробки горіхів: Перша частина/ Олександр Неговський //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2020. - №3, липень-вересень. -  С. 94-96. - Продовж. у наступ. номері...

Гірняк, О.М. Економічна ефективність модернізації пакувального обладнання (методика визначення)/ О.М. Гірняк, П.П. Лазановський //Упаковка. - 2019. - №4. -  С. 36-38. - Бібліогр. в кінці ст.

Бут, О. Формирование структуры рынка роботов. Тренды европейского рынка робототехники/ О. Бут, В. Герасимчук //Мир упаковки. - 2020. - №2. -  С. 18-22....