(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

AgroPortal.ua.-18.09.2022

П’ять років тому Аліса Проніна запустила в Херсоні свою першу кав’ярню Verde Espresso Bar. З початком повномасштабної війни підприємиця була змушена покинути бізнес і переїхати з родиною до Києва. Разом із чоловіком вона продовжує справу свого життя, відкривши Verde Salad Bar.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 06.10.2022

AgroPortal.ua.-02.10.2022

Херсонська кав’ярня Рrostir.Coffee релокувалася до Івано-Франківська. Жителі міста відтепер можуть смакувати кавуновою кавою.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 06.10.2022

AgroNews.ua. -23.09.2022

Ізраїльська сімейна компанія Ben Dor Fruits and Nurseries використовує традиційні методи схрещування для отримання гібридних фруктів, від чорних абрикосів до «кавунових слив» – із зеленою шкіркою та червоним м’якушем, повідомляє Tech Israel Daily, пише agronews.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 27.09.2022

Б63

Біорізноманіття та біоресурсний потенціал екосистем Дніпровських водосховищ в умовах кліматичних змін і розвитку біологічної інвазії: моногр./ В.Д. Романенко та ін. - К.: Наукова думка, 2019. - 256 с.: рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Бібліогр.: с.239-251 . - ISBN 978-966-00-1715-3

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 23.09.2022

Newfood. – 07.09.2022

Вісім ключових обсмажувачів і роздрібних торговців кавової індустрії збільшили закупівлі екологічно чистої кави, свідчать дані нового звіту Глобальної платформа кави (GCP).

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.09.2022

AgroPortal.ua.-11.09.2022

Український виробник гарячого шоколаду «Чудові напої» випустив новий смак з натуральним екстрактом буряку під назвою «Український шоколад».

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 23.09.2022

AgroNews.ua. -14.09.2022

Дієтолог Галина Незговорова розповіла про користь вживання м’яса та яка його добова норма для організму людини. Про це повідомляє 1plus1.ua, пише agronews.ua.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 22.09.2022

Потрібно: 500 г моркви, 2 ст.л. вершкового масла, 4 яйця, 180 г вершкового сиру, зелень кропу, 1 зубок часнику, перець мелений, сіль за смаком. Моркву натерти. Злегка підрум’янити на вершковому маслі. Жовтки додати до моркви. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.09.2022

Прийшла пора оксамитової краси. Природа милується сама собою. Вечори стають усе довші. Осінь заповнює наше життя осіннім настроєм. Плоди налити соком. Восени саме час поповнювати вітамінні запаси, насолоджуючись дарами садів, городів. Споживайте їжу з насолодою і користь буде максимальною. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.09.2022

UA.NEWS.-07.09.2022

У столиці Японії з’явився заклад, де можна скуштувати національні українські страви, приготовані українцями.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 18.09.2022