(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

В Ізраїлі розробили інноваційну технологію пакування — Sufresca, яка зменшує кількість харчових відходів та подовжує термін зберігання продуктів. Про це пише  aggeek.net.

Sufresca — ізраїльський стартап, який розробляє технологію “покриття, що дихає”, яка може подовжити термін придатності на кілька тижнів без необхідності зберігати харчові продукти в холодильних приміщеннях.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.05.2020

Шведські вчені розробили матеріал для пакування сухих продуктів.

Дослідники з університету Буроса в Швеції спробували вирішити відразу дві проблеми — засилля пластику і харчових відходів, повідомляє Politeka з посиланням на Hyser

З відходів апельсинів та інших цитрусів вони створили матеріал, що нагадує за властивостями целофан. Його можна використовувати для упаковки сухих продуктів або як пакет для сміття.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.05.2020

Компанія Agthia Group із Об’єднаних Арабських Еміратів, що продає питну воду під торговою маркою Al Ain, замінює пластикові пляшки на виготовлені з ферментованих рослинних цукрів....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.05.2020

Випускник Академії дизайну в Ейндховені Дон Кванінг пропонує використовувати ситник розлогий для виробництва екологічно чистої упаковки....

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.05.2020

Першими пакувати мед у віск придумали в українській компанії MEDUSHA.

Щоб надати віску необхідної форми, використовують спеціальні силіконові форми. Віск перед відливом плавиться, очищається. Розробники говорять, що воскова тара унікальна та універсальна...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 07.05.2020

          Не топчіть конвалій!

...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.04.2020

Натуральные специи не только преображают вкус блюд, но и позитивно воздействуют на защитные силы организма и укрепляют иммунитет. Помимо этого, большинство пряностей улучшают пищеварение. Но стоит помнить, что употреблять их нужно осторожно, особенно при наличии хронических недугов органов ЖКТ. Столько можно съедать одной из согревающих специй или их смеси? Оптимально – чайную ложку. Иммуностимулирующий эффект будет сильнее, если добавлять их в готовую пищу, иначе полезные свойства частично потеряются.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.04.2020

Имбирь — одна из известных и знаменитейших во всем мире специй. Ее родина — Северная Индия, которая до сих пор одна из основных производителей этой пряности. Именно с санскрита название этого корня переводится как «универсальное лекарство». И мало кто знает, что традиционный пряник, известный и нам, и нашим предкам, это просто печенье с имбирем. А сколько еще секретов таит в себе имбирь!

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.04.2020

Календула, липа и бузина в сочетании с чаями помогут отразить вирусную атаку

Рассыпной, гранулированный, плиточный или в разовых пакетиках чай постоянно импортируется в Украину. Собранный с одного куста, в зависимости от технологии обработки и ферментации, чай может быть черный, зеленый, желтый или красный. Если чайный лист просто высушить, как сушат лекарственные травы он потеряет свою изюминку и будет иметь вкус неприятной горечи и запах сена. ..

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.04.2020

Аргументы и факты в Украине .-25.04.2020

Врачи из Великобритании рассказали, что для людей, которые мало времени проводит на свежем воздухе и не бывают на солнце, в период карантина очень важно, чтобы организм человека получал в достаточном количестве витамин D.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.04.2020