Група вчених з усього світу в ході випробувань з'ясувала, наскільки може бути шкідлива вода з пластикових пляшок. Рівень токсинів у ній в рази перевищує норму.
«День чаю» відзначається щорічно 15 грудня. Метою створення цього цікавого свята стало залучення уваги урядів і громадян до проблем поширення чаю...
Імбир вважають найкориснішим продуктом харчування 21-го століття
Ця спеція сприяє формуванню імунної системи, покращує травлення, зменшує запалення і містить велику кількість ефірних олій. ...
Вчені з Університету Бар-Ілан завдяки розкопкам в Ізраїлі змогли з'ясувати, які рослини разом із рибою та м'ясом їли люди кам'яного століття.
Археологи вели розкопки в долині Гешер Бенот Яаков, де приблизно 780 тисяч років тому була розташована стоянка древніх людей (. ...
Могильовська фабрика морозива розпочала випуск морозива, яке не тане.
Цікава новина для м'ясоїдів і любителів солодощів одночасно! Австралійський фермер вирощує корів, м'ясо яких зі смаком шоколаду, тому що він годує їх шоколадом!...
Виробляючи борошно для власних потреб самостійно, можна помітити одну цікаву річ: як тільки борошно не просіювати - воно все одно залишається сірого кольору. І тоді виникає питання - як борошно, яке ми купуємо в магазині, таке біле? Завдяки чому? Як отримати таке ж «біле» борошно? Виявляється - ніяк. У домашніх умовах ніяк. А все тому, що біле «магазинне» борошно проходить процес відбілювання....
Уже зовсім скоро планета Земля зіткнеться з такою проблемою, як катастрофічний брак шоколаду. Про це заявили американські фахівці.
Вони стверджують, що така проблема торкнеться не тільки ласунів, а й людей, що страждають серцевими захворюваннями і зниженим тиском, для кого часточка чорного шоколаду в день полегшує життя. Фахівці кажуть, що нестача шоколаду на планеті обумовлена масовими захворюваннями какао-дерев в Латинській Америці, яка є основним постачальником компонентів для виробництва шоколаду на Землі. І в Африці, яка також постачає какао боби, з урожаєм в останні роки все гірше і гірше через сильну посуху, що також відбилося на загальному ринку шоколаду.
agronews.ua
Іспанське товариство дієтологів і харчування спільно з групою вчених університету Валенсії провели дослідження, в результаті якого з’ясували, що помірне вживання безалкогольного пива дає змогу знизити на старість ризик виникнення серцево – судинних захворювань. У дослідженні, яким керувала доктор факультету медицини Вікторія Вальс, брали участь монахи з іспанського міста Леон, котрі саме й допомогли вченим підтвердити корисні властивості пива.....
У садах фермерського господарства "Коник" (Закарпатська область) збирають перший ліцензійний в Україні урожай яблук з червоною м'якоттю.....