Газета по-українські.-25.06.2021
25 червня починаючи з 2018 року щорічно у всьому світі відзначають Міжнародний день рожевого вина. Ідея створення свята належить Валері Руссель, яка є власницею знаменитих винних господарств Chateau Roubine і Sainte Beatrice.
AgroNews.ua. -13.12.2021
Цікаво, що палітра ароматів білого вина навіть ширша, ніж у червоного. Коли ми говоримо про ароматичні сорти винограду, то це саме білі сорти, багаті летючими ароматичними речовинами — терпенами: Гевюрцтрамінер, Рислінг, Мускат, Торронтес. Про це повідомляє shopping, пише agronews.ua.
AgroNews.ua. -02.12.2021
Вчені ставлять крапку у столітній дискусії про користь червоного вина. Помірне споживання цього напою приносить організму більше кориситі, аніж шкідливого впливу. Про йе повідомляє badyorui.com, пише agronews.ua.
Газета по-українські.-30.06.2021
Одне з найзнаменитіших ігристих вин в світі, яке підкорює серця вайнловерів - це просекко. Цей прекрасний і легкий напій завжди додасть фарб будь-якій події, будь-то застілля, свято, зустріч з друзями або просто безтурботний відпочинок на терасі. Просекко - завжди безпрограшний варіант, адже воно неймовірно "дружелюбне", універсальне і смачне. Італія подарувала світу не просто ігристе вино, а символ dolce vita (солодкого життя), який оспіваний в однойменному фільмі Федеріко Фелліні.
Газета по-українські.- 14.11.2017
Батьківщиною вина є Грузія. Про це свідчать дослідження, які провели хіміки та археологи.
Газета по-українські.- 28.08.2017
Науковці виявили в італійській Сицилії посудину з вином. Алкогольний напій відносять до IV ст. до н. е.
AgroNews.ua. – 29.06.2022
Консерванти, барвники, пальмова олія, підсилювачі смаку – вічні супутники продукції, яка не відрізняється високою якістю. Про це повідомляє greenpost.ua, пише agronews.ua.
AgroNews.ua. -23.06.2022
Мережа японських ресторанів «Монтероза» запускає українське меню. Про це повідомив Надзвичайний і повноважний посол України в Японії Сергій Консунський на своїй сторінці у Facebook, пише agronews.ua.
Agravery.-30.07.2021
Історія цукроваріння в Україні - це приклади родинного бізнесу.
AgroNews.- 03.12.2016
Світовий харчовий гігант Nestle заявив про те, що у нього в розпорядженні є технологія, здатна скоротити кількість цукру в деяких продуктах до 40%. При цьому смак ніяк не постраждає. Експерти Nestle стверджують: вони використовують натуральні інгредієнти для зміни структури частинок цукру.