(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів: Всеукр. наук.-практ. конф., м.Харків, 16-17 травня 2013 р.: [тези доп.] / редкол.: О.І. Черевко; М-во освіти і науки України, Харківська обл. держадміністрація, ХДУХТ. - Харків: ХДУХТ, 2013. - 129 с.: іл....

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 31.03.2019

Экспертиза молока и молочных продуктов. Качество и безопасность: учеб.-справ. пособие/  Н.И. Дунченко, А.Г. Храмцов, И.А. Макеева, И.А. Смирнова;  под общ. ред. В.М. Позняковского. - Новосибирск: Сиб.  унив.  изд-во, 2007. - 477 с.: ил, табл. - (Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья). - Библиогр.: с. 433-434

В книге собран и наиболее полно представлен в систематизированном виде учебно-справочный материал по вопросам качества, безопасности и экспертизе молока и молочных продуктов. ....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 01.03.2019

Атлас болезней и вредителей винограда/ Н.В. Алейникова, Е.С. Галкина, Я.Э. Радионовская, В.В. Воеводин. - К.: Олби-Инк, 2016. - 215 с.: ил. - Библиогр.: с. 180-182

 Авт. на обл. не указаны

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 17.02.2019

Безпека продуктів харчування, відстеження та відповідальність у харчовому ланцюзі: проект Тасіс "Створення механізму сертифікації та контролю стандартів сільськогосподарської продукції відповідно до вимог СОТ-СФС "/ Європейська Комісія. - Київ, 2005. - 48 с: табл. - (Програма технічної допомоги Європейського Союзу Тасіс Україні)

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 25.01.2019

633

Х86

Хохлачев В.В. Все о чае/ В.В. Хохлачев. – М.: Агропромиздат, 1987. -207 с. – Библиогр.: с.204-205.

Книга рассказывает, как было открыто чайное растение, о его удивительных свойствах, о значении чая в жизни разных народов....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 21.12.2018

Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 21 жовтня 2010 р/ ред. О.І.  Черевко та ін; М-во освіти і науки України,Департамент промисловості Мінагрополітики України,Харківський державний університет харчування та торгівлі,ДП "Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації". - Харків: ХДУХТ, 2010. - 396 с: рис. - Бібліогр. в кінці ст...

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 07.12.2018

663

Л 72      

Лозовський, А.П.

Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей: навч. посіб./ А.П. Лозовський, О.М. Іванов, Т.В. Самойленко. - Суми: Університетська книга, 2017. - 320 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с.315-319.- Корот. термін. слов.: с.302-314. - ISBN 978-966-680-723-9..

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 29.11.2018

663.2

В15

Валуйко, Г.Г. Технологія вина: Підруч.  для студентів вузів/ Г.Г. Валуйко; Мін-во освіти і науки України; НУХТ. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 588 с. - Бібліогр.: с. 581-582...

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 23.11.2018

Валентас, Дж. К. Пищевая инженерия. Справочник с примерами расчетов: Пер. с англ. под общ. ред. А.Л. Ишевского/ Дж. К. Валентас, Э. Ротштейн, Р. Пол Сингх;  . - СПб.: Профессия, 2004. - 845 с.: граф., ил. - Библиогр. в конце глав. - Алф. предм. указ. с.835-845

Рассмотрены основные принципы работы различного оборудования для пищевой промышленности - сушильных и выпарных аппаратов, холодильных агрегатов, тестомесильного оборудования, трубопроводов, систем СIP и т.п.

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 06.09.2018

663.4

Д 58

Довгань В.Н. Книга о пиве/В.Н.Довгань.- Смоленск: Русич, 1997. – 576 с.: ил. - Библиогр.: с.553-556. – (Азбука быта).

Книга содержит большой объем информации об истории, марках и сортах пива промышленного и домашнего приготовления, традициях, связанных с данным напитком. Книга представляет большой практический интерес и будет способствовать улучшению культуры потребления напитка....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 09.08.2018