(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Сирохман, И.В. Ассортимент кондитерских изделий: справочник/ И.В. Сирохман, И.М. Задорожній. - Киев: Тэхника, 1992. - 207 с.: табл.

Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента. Дана товароведческая характеристика ассортимента сахарных и мучных кондитерских изделий. Рассмотрены условия сохранения кондитерских изделий при транспортировании и хранении , возникающие при этом дефекты...

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 26.07.2018

Міжнародна торгівля: навчальний посібник/ А.П. Румянцев, А.І. Башинська, І.М. Корнілова, Ю.В. Коваленко; М-во освіти і науки України, ЕКОМЕН. - К.: Центр навчальної літератури, 2004. - 374 с

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 19.07.2018

Забоенко, А.С. Современная энциклопедия пчеловода. Практические советы пчеловодам/ А.С. Забоенко. - Донецк: ПКФ "БАО", 2000. - 352 с.: рис., табл.

В книге собраны 500 советов, авторы их -  многие поколения практиков и ученых, и может быть полезна как начинающим, так и профессиональным пчеловодам....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 21.06.2018

664.8

Д49

Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології. Друга спеціалізована наук.- практ. конф. в рамках XVII Міжнар. Форуму товарів і послуг для дітей "Baby Expo", 9 вересня 2014 р., м. Київ: зб. праць/ ред. колегія: О.І. Куць,  С.В. Іванов,  Т.Л. Мостенська; М-во освіти і науки України, М-во аграрної політики та продовольства України. - К., 2014. - 124 с. - Бібліогр. в кінці ст....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 31.05.2018

50

Б61

Білявський, Г.О. Основи екології: Підруч. для студ. вищих навч. закл./ Г.О. Білявський, Р.С. Фурдуй, І.Ю. Костіков. - 2-е вид.. - К.: Либідь, 2005. - Бібліогр.: с. 404-405

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 16.05.2018

663.6

В62

Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів: Всеукр. наук.-практ. конф., м.Харків, 16-17 травня 2013 р.: [тези доп.] / редкол.: О.І.  Черевко; М-во освіти і науки України, Харківська обл. держадміністрація, ХДУХТ. - Харків: ХДУХТ, 2013. - 129 с.: іл....

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 26.03.2018

ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 30004.2-93); чинний від 2008-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 16 с. - (Національний стандарт України)....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 26.03.2018

Паронян, В.Х. Аналитический контроль и оценка качества масложировой продукции: учеб. пособие/ В.Х. Паронян, Н.М. Скрябина. - М.: ДеЛи принт, 2007. - 312 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 311-312....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 05.03.2018

Арутюнян, Н.С. Рафинация масел и жиров: Теоретические основы, практика, технология, оборудование/ Н.С. Арутюнян, Е.П. Корнена, Е.А. Нестерова. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 288 с.: ил. - Библиогр.: с.276-277

В книге изложены теория, практика, технология, описана работа оборудования, приведены научные и практические основы промышленных процессов рафинации масла и жиров. Приведены сведения о составе и свойствах масел и жиров, расходных материалах и новом технологическом оборудовании....

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 26.02.2018

664.6

І-66

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів: моногр./ В.І. Дробот, А.М. Грищенко, О.Д. Тесля и др. - К.: Кондор, 2016. - 242 с.: іл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278...

 

Категорія: Віртуальні виставки | Додав: CNTB, 05.02.2018