(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

664.6

Г83

Григоренко, А.М.

            Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної природи та їх використання в кондитерських виробах: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / А.М. Григоренко; М-во освіти і науки України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 21 с.: рис. - Бібліогр.: с.17-19 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

664.8

Б48

Берестова, А.А.

            Технологія дрібнодисперсних  заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13/ А.А. Берестова; М-во освіти і науки України, ХДУХТ. - Х., 2014. - 23 с.: іл. - Бібліогр.: с.18-21 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

М80

Мороз, О.В.

            Технологія гранульованих напіфабрикатів для солодких страв: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16/ О.В. Мороз; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2014. - 20 с.: рис. - Бібліогр.: с.15-17

В роботі визначено умови утворення гранульованих напіфабрикатів із використанням принципів змішаного гелеутворення. Встановлено раціональні концентраціїї альгінату натрію, j-карагінану та агару, температурні режими та умови екструдування суміші для утворення гранульованих напіфабрикатів. Розроблено технологію та асортимент гранульованих напіфабрикатів, запропоновано шляхи їх використання як начинки або наповнювача в технологію гарячих та холодних солодких страв та соусів. 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

Б21

Баля, Л.В.

            Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі: автореф. дис...канд.техн. наук: 05.18.15/ Л.В. Баля; М-во освіти і науки, молоді та спорту України,Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 19 с: рис. - Бібліогр.: с.15-16 

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016

664.8

П78

            Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини. Всеукр. наук.-практ. конф., 3-4 листопада 2011 р., м. Харків: тези, доп./ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ХДУХТ. - Харків: ХДУХТ., 2011. - 107 с.: іл

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016

664.8

Т50

            Товарознавство продовольчих товарів. Розд. "Харчові концентрати": індивід. навч.- дослід. завдання для самост. роботи/ уклад.: І.В. Сирохман,  В.Т. Лебеденець,  О.І. Гирка; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Львів: Вид-во Львівської комерц. академії, 2013. - 129 с.: ил

Категорія: Консервная промисловість | Додав: CNTB, 20.12.2016