Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / І.М. Демчак, К.В. Маслов, А.Л. Солошонок и др; НДІ " Украгропромпродуктивність". - К., 2019. - 166 с.: табл. - (Б-ка спеціаліста АПК. Економічні нормативи). - Бібліогр.: с. 164-165.
Викладено методику розрахунку, норми часу, продуктивності та нормативи чисельності на виконання виробничих процесів перероблення та консервування фруктів і овочів...
Бабич, А.О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля: моногр./ А.О. Бабич. - К.: Аграрна наука, 1998. - 272 с.: іл. - Бібліогр.: с.241-266.
У монографії показано історію стратегічної культури сої, її важливе місце в світовому землеробстві, вимоги до умов вирощування, сучасні технології виробництва і переробки, нові напрями використання в харчуванні людини, унікальні цілющі властивості, новітні підходи використання для профілактики і лікування важких і хронічних хвороб. Подано рекомендації з використання сої в годівлі...
Пряности, специи и приправы на вашем столе. - К.: Лотос, 2017. - 224 с.
В книге дана характеристика самых популярных в кулинарии пряностей, специй. Наводятся рецепты блюд, дана кулинарная таблица названий и применений специй, трав, пряностей.
...
Балабай, К. С. Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.13/ К. С. Балабай; ХДУХТ. - Харків, 2018. - 22 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 16-19...
ДСТУ 8078: 2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови/ розробники: Т. Бурикіна, М.Кучінка, О.Ольшевська, К. Рахно, Н.Родіна; Ін-т харчової хімії та технології НАН України. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2018. - 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13...
ДСТУ 8114: 2015 Консерви овоче-фруктові та овоче- м'ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови/ розробники: Н.Гайдар, М.Гуліч, І.Мазуренко, Ю.Пилипенко, Л.Сергєєва; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс", Ін-т гігієни та медичної екології. - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 28 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.26-27...
ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови/ С. Галкіна, А. Крохальова, І. Мазуренко и др; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12-13...
ДСТУ 8404:2015 Концентрати харчові. Методи визначання якості паковання, маси нетто, об'ємної маси, масової частки окремих компонентів, розміру окремих видів продукту та крупності помелу/ В. Войцехівський, Ю. Кожанов, Л. Мацейко; Нац. аграр. ун-т, ЗАТ " Укркондитер". - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 15113.1-77); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 8 с.. - (Національний стандарт України)...
ДСТУ 3751:2015 Консерви. Овочі різані в томатному соусі. Загальні технічні умови/ О. Іваненко, А. Крохальова, І. Мазуренко и др; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3751-98 (ГОСТ 18611-98); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13...
ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови/ ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.10...