(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Завгородня, В.М.

            Сучасні упаковки для соусів/ В.М. Завгородня, В.Т. Лебединець //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №3 (март). -  С. 30-32. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Категорія: Консервная промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 13.02.2017

Сидорченко, О.І.

            Технологія отримання розчинного порошку із топінамбура та його фізико- хімічні властивості/ О.І. Сидорченко, Т.М. Захарченко, В.В. Павлик //Цукор України. - 2016. - №3. -  С. 31-34. - Бібліогр. в кінці ст.

Бакиров, М.П.

            Соусы эмульсионного типа с использованием добавки обогатительной белково-минеральной/ М.П. Бакиров //Масложировой комплекс. - 2014.- №2 (июнь). -  С. 47.

                                 

Складчиков, В.

            Флагманы здорового питания. Функциональные молочные продукты: тренды развития рынка/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2013. - №6. -  С. 16-19.

1-10 11-20 21-24