Завгородня, В.М.
Сучасні упаковки для соусів/ В.М. Завгородня, В.Т. Лебединець //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №3 (март). - С. 30-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Сидорченко, О.І.
Технологія отримання розчинного порошку із топінамбура та його фізико- хімічні властивості/ О.І. Сидорченко, Т.М. Захарченко, В.В. Павлик //Цукор України. - 2016. - №3. - С. 31-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Бакиров, М.П.
Соусы эмульсионного типа с использованием добавки обогатительной белково-минеральной/ М.П. Бакиров //Масложировой комплекс. - 2014.- №2 (июнь). - С. 47.
Складчиков, В.
Флагманы здорового питания. Функциональные молочные продукты: тренды развития рынка/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2013. - №6. - С. 16-19.