(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

"У складній ситуації слід робити хоча б маленькі, але конкретні кроки". Експертні можливості вітчизняної молочної галузі: [інтерв'ю заступника Міністра  аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольги Трофімцевої] //Молочная индустрия. - 2017. - №1. -  С. 6-9.

Категорія: Молочна промисловість (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 22.05.2017

Огорь, Анна

            Эффект домино. Проблемы развития в секторе украинского мороженого/ Анна Огорь //Мир продуктов. - 2016. - №4 (май). -  С. 18-20.

                                

Кравченко , Лилия

            Закон или технический регламент: что эффективнее? Регулирование производства молокосодержащих продуктов/ Лилия Кравченко  //Молочная индустрия. - 2016. - №3 (сентябрь). -  С. 6-9.

                                

Черных , В.

            Использование молока в производстве хлебобулочных изделий/ В. Черных  //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №3 (март). -  С. 14-15.

                                

Анализ рынка молочной продукции Украины в 2015-2016 гг. //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №1-2 (январь-февраль). -  С. 30-32.

Бондарчук, О.В.

            Заквашувальні культури у виробництві кисловершкового масла/ О.В.Бондарчук, Н.Ф. Кігель //Молочная индустрия. - 2014. - №1. -  С. 23-27. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Складчиков, В.

            Флагманы здорового питания. Функциональные молочные продукты: тренды развития рынка/ В. Складчиков //Мир продуктов. - 2013. - №6. -  С. 16-19.

 

1-10 11-20 21-27