Осадчук, П.І. Інженерні методи розрахунку процесу гідратації при обробці олії електромагнітними хвилями/ П.І. Осадчук, І.В. Безбах //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 49-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Інтенсифікація процесу екстрагування в технологіях утилізації відходів харчових та олійних виробництв/ С.Г. Терзієв, Н.В. Ружицька, М. Щербич //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 110-115. - Бібліогр. в кінці ст.
Левтринська, Ю.О. Зневоднення колагенового риб'ячого клею в умовах дії мікрохвильового випромінювання/ Ю.О. Левтринська //Наукові праці [ОНАХТ]. - 2021. - Т.85, вип.1. - С. 125-130. - Бібліогр. в кінці ст.
664.3
В48
Вінницький олійножировий комбінат. 55 років/ упоряд.: Т.М. Прилипчук, ред. колегія: Я.П. Белінський, Ю.В. Вербовець. - Вінниця: Книга-Вега, 2012. - 400 с.: іл.
У книзі висвітлений 55-річний шлях одного з найвідоміших на Вінничині підприємств - олійножирового комбінату. У виданні використано багато світлин, зокрема і тих, які стали історичними. Подаються спогади і розповіді працівників комбінату, описані події та факти, які донині формують біографію колективу...
664.3
А 86
Арутюнян, Т.В. Технологія маргарину та майонезу з використанням пророщених злаків: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.06/ Т.В. Арутюнян; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2014. - 21 с.: іл. - Бібліогр.: с.17-18
В роботі запропоновано технологію отримання ферментно модифікованих пшеничних солодів та багатофункціональних стабілізуючих компонентів для стабілізації емульсій маргарину і майонезу. Підтверджено принципову можливість стабілізації маргаринових емульсій ферментно модифікованим пшеничним солодом, проведено комплексну оцінку органолептичних та фізико-хімічних властивостей отриманих модельних сумішей маргаринів. ...
ДСТУ 4596:2006 Білок соняшниковий. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-04-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с.: табл.- (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15-16....
665
А86
Арутюнян, Н.С. Рафинация масел и жиров: Теоретические основы, практика, технология, оборудование/ Н.С. Арутюнян, Е.П. Корнена, Е.А. Нестерова. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 288 с.: ил. - Библиогр.: с.276-277
В книге изложены теория, практика, технология, описана работа оборудования, приведены научные и практические основы промышленных процессов рафинации масла и жиров. Приведены сведения о составе и свойствах масел и жиров, расходных материалах и новом технологическом оборудовании....
Смирнова, О.И.
Современные упаковочные материалы и тара для масла из коровьего молока и спредов/ О.И. Смирнова //Переработка молока. - 2005. - №2. - С.20-21.
Нечаев, А.П.
Купажированные растительные масла в производстве спредов для здорового питания/ А.П. Нечаев, В. Тарасова, О.Н. Олейникова, Е.В. Русакова, М.С. Помигуев //Масложировая промышленность. - 2005. - №3. - С.22-23. - Библиогр. в конце ст.
Лебедев, А.С.
Пищевые ресурсы: проблемы и перспективы: Библиогр. указ. отчетов о науч.-исслед. работах и дис., поступивших во ВНТИЦентр в 1974 -1976 гг., Вып.I. Запасы пищевого белка и пути его получения/ А.С. Лебедев, Т.В. Лысяк; Гос. ком. Совета Министров СССР по науке и технике; ВНИЦентр. - М.: ВНТИЦентр, 1976. - 118 с.
Тимченко, В.
Фракціонування пальмової олії з використанням ПАР/ В. Тимченко, А. Мельник, О. Лукіна //Олійно - жировий комплекс. - 2005. - №1. - С.21-23. - Бібліогр. в кінці ст.
Буянкин , В.И.
О сырьевой базе горчичного производства/ В.И. Буянкин //Масложировая промышленность. - 2003. - №: 4. - с.12-13
Коткова , Т.В.
Состояние, проблемы и перспективы маргариновой промышленности РФ/ Т.В. Коткова //Масложировая промышленность. - М., 2003. - №: 4. - с.2-4
Маргарин //Хлебное дело. - М., 2004. - №: 2. - с.26-27