(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

663.4

Ч 49

Чернецький, М.В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.13.07/ М.В. Чернецький; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 23 с: рис. - Бібліогр.: с. 19-21

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 21.08.2017

663.5

К67

Корнієнко, Л.В.

            Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової барди: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.12/ Л.В. Корнієнко; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-20

 В роботі визначені раціональні режими процесів мембранної дистиляції, ультрафільтрації та зворотного осмосу при розділенні фугату післяспиртової зернової барди. Розроблено математичну модель процесу ультрафільтрації фугату післяспиртової зернової барди та запропоновано алгоритм розрахунку концентрацій розчинів на виході з кожного модуля ультрафільтраційної установки.

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

663.2

К95

Кухаренко, О.Є.

            Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05/ О.Є. Кухаренко; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17

 Досліджено хімічний склад основних і вторинних продуктів бродіння та органолептичні показники зразків виноматеріалів з сортів Рислінг рейнський, Шардоне, Совінйон зелений, отриманих з використанням 9 обраних рас дріжджів. Досліджено склад вторинних продуктів бродіння зразків виноматеріалів із сорту винограду Совінйон.

 

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

663.2

С 24

            СВЧ-диэлектрометрия биотехнологических жидкостей: моногр./ Т.А. Жилякова, О.А.Горобченко, О.Т. Николов, Г.В. Голубничая; под ред. А.Я. Кириченко; Нац. академия наук Украины, Ин-т радиофизики и электроники им. А.Я.Усикова. - К.: Наукова думка, 2015. - 111 с.: рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с.102-108 .

 В монографии изложены результаты исследования диэлектрических свойств биотехнологических жидкостей - вина и виноматериалы. Изучена комплексная диэлектрическая проницаемость модельных систем, сусел, столовых, шампанских вин и виноматериалов, крепких и десертных вин. Проведена оценка гидратации основных компонентов вин. Показана возможность оценки качества вина по его диэлектрическим характеристикам, измеренных на двух СВЧ-частотах (9,2 ГГц и 36 ГГц ).

 

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 13.02.2017

663.5

К67

Корнієнко, Л.В.

            Дослідження мембранних методів переробки післяспиртової зернової барди: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.12/ Л.В. Корнієнко; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-20

 В роботі визначені раціональні режими процесів мембранної дистиляції, ультрафільтрації та зворотного осмосу при розділенні фугату післяспиртової зернової барди. Розроблено математичну модель процесу ультрафільтрації фугату післяспиртової зернової барди та запропоновано алгоритм розрахунку концентрацій розчинів на виході з кожного модуля ультрафільтраційної установки.

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

663.2

К95

Кухаренко, О.Є.

            Удосконалення технології виноматеріалів для виробництва сортових ігристих вин: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05/ О.Є. Кухаренко; М-во освіти і науки України, НУХТ. - К., 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17

 Досліджено хімічний склад основних і вторинних продуктів бродіння та органолептичні показники зразків виноматеріалів з сортів Рислінг рейнський, Шардоне, Совінйон зелений, отриманих з використанням 9 обраних рас дріжджів. Досліджено склад вторинних продуктів бродіння зразків виноматеріалів із сорту винограду Совінйон.

 

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

663.2

С 24

            СВЧ-диэлектрометрия биотехнологических жидкостей: моногр./ Т.А. Жилякова, О.А.Горобченко, О.Т. Николов, Г.В. Голубничая; под ред. А.Я. Кириченко; Нац. академия наук Украины, Ин-т радиофизики и электроники им. А.Я.Усикова. - К.: Наукова думка, 2015. - 111 с.: рис., табл. - (Проект "Наукова книга"). - Библиогр.: с.102-108 .

 В монографии изложены результаты исследования диэлектрических свойств биотехнологических жидкостей - вина и виноматериалы. Изучена комплексная диэлектрическая проницаемость модельных систем, сусел, столовых, шампанских вин и виноматериалов, крепких и десертных вин. Проведена оценка гидратации основных компонентов вин. Показана возможность оценки качества вина по его диэлектрическим характеристикам, измеренных на двух СВЧ-частотах (9,2 ГГц и 36 ГГц ).

 

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 06.02.2017

663.8

З-69

Змєєва, І.М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку: автореф. дис...канд.техн. наук: 05.18.12/ І.М. Змєєва; М-во освіти і науки України, Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 21 с: рис. - Бібліогр.: с. 17-18

Кл.слова (ненормированные): обладнання--пристрій--дозування

Аннотация: В дисертаційній роботі викладено нове рішення науково- прикладного завдання, яке полягає у збільшенні продуктивності пристрою для розливу та точності процесу розливу шляхом оптимізації технологічних і конструктивних параметрів, режимів роботи пристрою для розливу дозувально-наповнювального автомату.......

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 10.10.2016

663.5

К73

Коткова, Н.С. Виробництво етилового спирту В Україні та продукції на його основі: тенденції розвитку і потенціал забезпечення/ Н.С. Коткова, О.В. Коваленко, О.П. Печенога; Ін-т продовольчих ресурсів НААНУ. - К.: ННЦ "Інститут аграрної економіки", 2014. - 80 с.: табл.. - Бібліогр.: с.53-56 . -

Кл.слова (ненормированные): алкоголь--продовольча безпека

Аннотация: Розглянуто проблеми розвитку ринку алкогольної продукції в Україні під впливом внутрішніх та зовнішніх факторів. Проаналізовано основні показники і тенденції розвитку підприємств спиртової та лікеро-горілчаної галузей. Встановлено, що головною метою інноваційного розвитку спиртової промисловості є виведення галузевого виробництва на сучасний науково-технічний рівень; розвиток інтеграції у світове виробництво; підвищення конкурентоспроможності виробленої продукції; завантаження виробничих потужностей окремих спиртових заводів виробництвом біоетанолу.  ......

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 10.10.2016

663.8

Р45

            Рецептури лікеро-горілчаних напоїв і горілок/ Держхарчпром України, Концерн "Укрспирт". - К.: УкрНДІспиртбіопрод, 1994. - 375 с.

Аннотация: До збірника ввійшли рецептури напоїв, розроблені лікеро-горілчаними заводами та науково-дослідними інститутами України. Подаються рецепти лікерів міцних та десертних, наливок, настоєк, кремів, пуншів.

Категорія: Виноробна промисловість | Додав: CNTB, 18.09.2016
1-10 11-20 21-22