Голландці знову радують цікавими агро-новинками. Так, наші читачі, напевно, пам’ятають про рожевому і фіолетовому картоплі, вирощеному в Голландії. І ось свіжа новинка!...
Грецький йогурт — це особливий тип йогурту, який раніше виготовлявся лише з овечого молока та обов’язково фільтрувався. Тому продукт набував густої ніжної текстури.
Якщо немає змоги відвідати сонячну Грецію, спробуйте її на смак. Грецький йогурт — унікальний молочний продукт, один із фаворитів серед мешканців Середземномор’я. У . ..
Сучасні досягнення кібернетики та штучний інтелект широко використовуються в аграрній галузі. Роботи контролюють посіви, рвуть яблука, та видаляють бур’яни. Застосовують подібні технології і в тваринництві. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua...
Йоркширський бренд Mighty Drinks, найбільш відомий своїм веганським гороховим молоком, залучив $10 млн інвестицій та відразу оголосив про запуск рослинного молока третього покоління. ...
Звідки отримати характерні для свіжих овочів вітаміни, коли грядки замело снігом? Протягом усього літа та на початку осені ми активно поставляємо нашому організму найрізноманітніші поживні речовини зі свіжих овочів та фруктів, а саме: вітаміни A, C, E, B2, B6, K, PP, мінерали заліза, калію, магнію, кальцію, фосфору, інших мікроелементів. ...
Вчені університету Ріо-де-Жанейро (Бразилія) розробили і випустили інноваційну упаковку, яка змінює колір залежно від свіжості продукту, який у неї упакований.
Називається винахід Plasticor. У виробництві такої упаковки не використовують хімдобавки. Тоді як звичайний пластик може розкладатися до 500 років, упаковці Plasticor знадобиться всього лише 6 місяців...
Виробник натуральних інгредієнтів з екологічно чистої сировини Kroner-Starke створив кремоподібну начинку для кондитерських та хлібобулочних виробів, яка зберігає свою свіжість щонайменше 24 місяці. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua....
Про те, що какао не тільки підвищує настрій, але ще й дуже корисно, ми знаємо. І ось ще одна звістка про цей напій.
Виявляється, люди стали пити какао раніше на 1 500 років, ніж вважали до цього. Так, вчені думали, що стародавні цивілізації в Центральній Америці почали пити суміш з бобів какао приблизно 3900 років тому. А виявилося, напій був відомий вже 5300 років тому. І вперше його спробували в Південній Америці....
Вчені з Бірмінгемського університету провели дослідження щодо впливу какао на роботу мозку. Про це повідомляє УНН, пише agronews.ua...
Один із сучасних корисних трендів – вживання теффа. Це крупа, яка здавна культивується на землі. Теффі успішно витісняє популярні і затребувані кіноа або булгур. Продукт являє собою крихітну безглютенової крупу...