Шоколадна фірма заявила про створення нового виду шоколаду - рубінового, четвертого після молочного, чорного та білого. Він може стати першим новим видом шоколаду, створеним за останні 80 років, передає УНН з посиланням на Independent.
У 2019 році шоколадна фабрика Millennium запустила у виробництво новий продукт — рожевий шоколад. Для ринку шоколаду це рідкісний випадок появи справжньої новинки, а не переосмислення наявних рецептур. Пише unian.ua...
Шоколад без цукру вже давно не тільки реальність, але і популярна смакота української художниці Оксани Труш з Ніжина, засновниці власного бренду. Пише agro-smart....
Кондитер з Полтавщини Дмитро Колчанов виготовляє шоколад сертифікований єдиним українським органом з сертифікації органічного виробництва – Органік Стандарт....
Перший в Україні 3D-принтер, який друкує не пластиком, а шоколадом, створили у Дніпропетровську. За словами розробника Андрія Барни, втілював свою ідею в життя близько півтора року, передає УНН з посиланням на “Радіо Свобода”....
Цукерки з додаванням картоплі почала випускати компанія Mp Sardinia, якою володіє Джанфранко Псічедда з братами Антоніо і Джузеппе. Фермери вирощують і переробляють картоплю на острові Сардинія, автономній області Італії.
Учені з Великобританії вирішили одвічну проблему дівчат, що краще - з'їсти солодкого або добре виглядати. Так, дослідники з Кембриджського університету створили шоколад під назвою Esthechoc, який уповільнює утворення зморшок, передає УНН з посиланням на іноземні ЗМІ....
Підприємство Famberry, що займається вирощуванням кизилу в Запорізькій області, разом з дніпровською компанією “Креовіт” будуть випускати сублімовані дропси з кизилу та йогурта. До складу снеку входять органічний кизил, натуральний йогурт та медь , пише agronews.ua....
Центр культури вина SHABO визнаний відкриттям десятиліття в сфері туризму, названий культурною спадщиною Європи і включений в європейську карту музеїв вина. Про це повідомляє drinks, пише agronews.ua....
У м. Берегове, що на Закарпатті, родина фермерів-виноробів Надь виробляє та зберігає вина у дубових діжках у 400-літніх винних погребах. Про це фермер розповів на своїй сторінці у Фейсбук, пише agronews.ua...