У погрібнику вінничанина Олександра Шемета зберігається саморобне вино з кульбаби – “ковток сонця”, як його називає сам чоловік. І це – лише один із десятка інших видів вина, які він виготовляє самостійно. Про це повідомляє ВВС, пише agronews.ua...
Фермер із Хмельниччини Леонід Гасюк вирощує гарбузи на 3 га землі, отримуючи з них близько 10 тонн насіння...
На прилавках України можна знайти продукцію з надписами “еко”, “біо”, “натуральний” та їх похідними. Але частіше за все ця продукція не має ніякого відношення до органічної і є лише маркетинговим ходом. Тому спочатку розберемось, що ж таке органічна продукція, розповідає фермерка з Яготина Юлія Ворощук у Фейсбук. Про це повідомляє agronews.ua.
Американські інженери навчилися виготовляти пиво без використання хмелю. Для цього вони застосували пивні ГМ-дріжджі. Щоб отримати це диво генної інженерії, вчені скопіювали гени у традиційних кулінарних трав, м’яти і базиліка і додали кілька додаткових дріжджових генів, пише «ГМО огляд»....
Одним із найдавніших алкогольних напоїв вважається пиво. Варити його почали в той же час, що і випікати хліб та пити молоко. Першими виробниками цього хмільного напою вважаються шумери. ....
На Рахівщині на карпатських джерелах навчились робити напої, які якнайкраще втамовують спрагу. Пиво та квас із Квасів відомі вже далеко за межами області. Серед популярних сортів пива – Драгобрат, Говерла, Петрос та Близниця.
Зварили пиво з дріжджів, які знайшли на розкопках. Вчені трьох університетів Ізраїлю змогли відтворити шість зразків стародавніх дріжджів з глечиків, які виявили на розкопках. З них зварили пиво. Подібне пили фараони в стародавньому Єгипті, повідомляє BBC. Відроджене античне пиво з часом з'явиться на полицях магазинів....
Власник Dogfish і пивовар Сем Каладжіоне із США створив полуничне пиво. Справа вся в тому, що багато людей страждають від непереносимості глютену. Було прийнято рішення замінити традиційний ячмінь на полуницю. Адже саме ячмінь містить глютен, повідомляє fruli.be, пише agronews.ua....
У буфеті каналу 1+1 для всіх бажаючих розливають безкоштовне пиво, повідомляє на своїй сторінці Facebook Олександр Ткаченко, генеральний директор каналу.
«Впровадили нову традицію, запозичену з Кремнієвої долини – безкоштовне пиво в офісі», – пише Ткаченко і підкріплює свої слова фотографіями. ...
.«Найголовніше в закладенні підвалин нового напряму — знайти свою точну нішу, свій гідний і єдино правильний шлях. Основою нашої концепції став пошук „золотої середини“ між двома протилежними явищами: масовим споживанням та індивідуальним виготовленням, що відповідно впливає на співвідношення ціни та якості. ...