Конопляна комбуча — таку назву отримав абсолютно новий для України напій на основі чайного гриба з додаванням екстракту насіння конопель....
Міжнародна компанія, виробник м’яса та м’ясопродуктів Vion реагує на зміни запитів споживачів і починає виготовляти продукцію для веганів, вегетаріанців та флекситаріанців. Нові продукти вийдуть окремою лінійкою під назвою ME-AT, пише Meat-Inform.
Ізраїльський стартап Aleph Farms за допомогою 3D-принтера виростив шматок м’яса на російському сегменті МКС. Міжнародна космічна станція є найважливішим простором не тільки для дослідження космосу, а й для біологічних експериментів. За допомогою МКС вчені можу випробувати, як поводяться різні живі організми в умовах мікрогравітації, пише НВ.
AgroNews.ua. -07.10.2019
У неділю, 6 жовтня, в Києві пройшов черговий Фестиваль чаю. Великі бренди і маленькі затишні чайні зібралися в цей день під одним дахом, аби відкрити світ чаю в усій його багатогранності. Про це повідомляє SEEDS...
Ізраїльська компанія Redefine Meat інвестувала $6 млн на розробку своєї системи 3D-друку м’яса. Як зазначається, компанія Redefine Meat прагне використовувати технологію 3D-друку для розробки м’ясних продуктів без використання матеріалу тваринного походження, пише Аgrotimes.ua.
Австралійські дослідники з’ясували, що замінники м’яса можуть бути небезпечні для здоров’я. Ці продукти, як правило, містять занадто багато солі, цукру і жиру..Звіт про свою роботу вчені опублікували на сайті Інституту всесвітньої охорони здоров’я імені Джорджа, повідомляє The Gardian, пише milkua.info.
Виробництво чипсів на заводі Altho у французькій провінції Бретань дає 22 тис. тонн відходів і мулу на рік. Із уведенням у дію біогазової установки є можливість отримувати з них близько 200 м3 біометану на годину, що вистачить для споживанням містом на 5 тис. чоловік.
У селі Буча на Київщині 49-річний бізнесмен Олександр Шкідченко виростив найбільшу цибулину в Україні. Її вага — 1,8 кг, а обхват — 53 см. Представники Національного реєстру рекорду вже зафіксували незвичайний овоч. Про це повідомили на Facebook-сторінці Національного реєстру рекордів...
Японська компанія Sakata Seed вивела на ринок три види солодких мініперців для закусок, що відрізняються кольором, але достигають у один і той самий час. Про це повідомляє FreshPlaza....
Компания "Сингента" выводит на рынок новый бренд томатов «Yoom». Этот, так называемый, коктейльный томат отличается темно-фиолетовым цветом кожицы и красным, почти оранжевым цветом мякоти полученый в результате традиционной селекции специалистами "Сингенты"....