Сафрис И.Л. Примерные расчеты продуктов спиртового и пивоваренного производств:[пособие]/И.Л.Сафрис, М.М.Коробов; Киевский технологический институт пищевой промышленности. – К., 1939. – 63 с.: табл.
Грек О.В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: навч. посіб. / О.В. Грек, Г.Є. Поліщук, О.О. Онопрійчук; НУХТ. – К.: НУХТ, 2011. – 211 с.: іл....
Ювілей книги – 125 років
Тихомиров Н.И. Анализы сахаристых веществ. Практическое руководство к химическому исследованию материалов и продуктов свекло-сахарного производства.-Санкт-Петербург; Киев:Изд-во книгопродавца Н.Я. Оглоблина, 1893.- 472 с.: рис.
...
Фролова Н.Е. Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій . Практикум: навч. посіб./Н.Е. Фролова, В.Д. Іванова, Н.В. Чепель. – К.:НУХТ, 2011. - 264 с.: табл., рис.
До професійного свята - Дня працівників харчової промисловості бібліотека презентує книгу
Хліб наш насущний. Використання хліба в українських обрядах і звичаях/упоряд. М. Ткач, Н. Данилевська. – Київ: Укр. Центр духовної культури. – 2003.- 220 с.: іл....
Сьогодні на презентації пропонуємо ознайомитися з книгою, яка присвячена актуальній галузі – упаковування товарів.
Федосов С.Н. Инновационные упаковки пищевых продуктов: монография/С.Н. Федосов, А.Е. Сергеева; Одесская национальная академия пищевых технологий.- Одесса: ТЭС, 2012.- 227 с.: ил.
Шановні фахівці!
Запрошуємо відвідати на нашому сайті рубрику «Презентація книги» і ознайомитись з новими надходженнями ДСТУ до фонду бібліотеки для олійно-жирової галузі. ...
Цікаво та актуально! Для пасічників та любителів меду!
Сьогодні на нашій презентації представляємо книгу, якій виповнилося 105 років з часу видання.
Лисянский Г.И. Беседы по пчеловодству.-Репринт. изд. – Киев:Сабат,1995.- 580 с.: ил.
Презентація цікавих книг з тематичної рубрики «З минулого - в майбутнє»
Друга частина тематичної рубрики присвячується цукровій галузі України періоду 20-21 століть.
Сподіваємося, що здобутки славетної галузі України не будуть забуті, і молоде покоління політиків, фахівців відродить цукрову галузь – «біле золото» України.
Ленченко Ф.І. Веселоподільський цукровий комбінат (про його «біле золото» та «Білі бараки»). – К.: Міленіум, 2017.- 220с.:іл.
Матеріалознавство та матеріали у харчовій промисловості: підручник для студентів ВНЗ/ В.А.Косенко, Н.Ф.Кущевська, С.В. Кадомський та інші.- К.: Університет «Україна», 2017. - 298 с.