Токсикологія продуктів харчування : Підручник /С.А. Воронов, Ю.Б. Стецишин, Ю.В. Панченко, А.М. Когут; за ред. С.А. Воронова.- Львів: Львівська політехніка, 2014. – 556 с.
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студ. ВНЗ/О.І.Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; за заг. ред. Л.М. Крайнюк; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Суми: Університетська книга, 2017. – 512 с. ...
Іноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів: моногр. / В.І. Дробот, А.М. Грищенко., О.Д. Тесля, Т.А. Сильчук Т.А., Н.О. Місечко; за ред. В.І. Дробот.- К.: Кондор, 2016.- 242 с., табл.
Лозова Т.М. Наукове обгрунтування поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерських виробів з використанням природної нетрадиційної сировини: монографія/ Т.М.Лозова, І.В. Сирохман; Львівський торг.- екон. ун-т. - Львів, 2017. - 328 с.
Добрынин И.А. Естественные органические красящие вещества: Методы их исследования и определения их в пищевых продуктах и напитках. – Ленинград: Науч. химико-техн. изд-во, 1929. - 308 с.: табл.
Пищевые эмульгаторы и их применение: пер. с англ. В.Д. Широкова/ под ред. Дж. Хазенхюттля, Р. Гартела. - СПб.: Профессия, 2008. - 287 с.: рис., табл.. - (Научные основы и технологии). - Тит. л. парал. англ. - Библиогр. в конце глав. -Предм. указ.: с. 204-205....
Кунце В., Мит Г. Технология солода и пива: пер. нем. – СПб: Профессия, 2001. –
912 с.: ил.
Ієвлева, В. Пам'ятки індустріального розвитку Києва: моногр./ В. Ієвлева; М-во культури і туризму України, Держ служба з питань нац. культ. спадщини, НДІ пам'яткоохоронних дослідж.- К.: ВД "Прес-КІТ", 2008. - 248 с.: іл. - Бібліогр.: с.236-241
Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології. Друга спеціалізована науково-практична конференція в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «Baby Expo», 9 вересня 2014 р., м. Київ: збірник праць.–К., 2014. – 124 с.
Гоцын Р.Л. Проблемы и перспективы украинской энергетики / Р.Л. Гоцын. – Кривой Рог: Дионис (ФЛ-П Чернявский Д.А.), 2013. – с. 176.