(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Подібно до картоплі, цей овоч був завезений до України з Північної Америки. Багато дачників садять схожу на соняшник рослину з жовтими квітками уздовж парканів виключно в естетичних цілях. Однак бульби цього коренеплоду не тільки надзвичайно смачні, але і мають безліч корисних властивостей...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 29.10.2020

К маршрутам Прикарпатья, Моршина, Трускавца и  Львова добавился гастрономический объект — молочная ферма  Мукко, которая находится на Львовщине в селе Угерско. От Львова до Угерско менше 70 км, от Моршина – меньше 20, а от Стрыя — 8...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 29.10.2020

Вперше помідори привіз в Іспанію і Португалію Христофор Колумб. Звідти томат перекочував до  інших європейців. Італійці назвали його «Pomi d’oro» - золоте яблуко. Французи - «яблуком кохання», німці – «райським яблуком».  У 2001 році Євросоюз прийняв рішення, що помідор є не овочем, а фруктом, точніше ягодою. Довгий час томати вважалися неїстівними. Європейські садівники розводили їх як декоративну рослину. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.10.2020

Потрібно: куряче філе – 400 г, помідори – 2-3 ш.,  твердий сир – 200 г; шампіньйони – 250 г; сіль, майонез – за смаком. Відварити куряче філе до готовності, вийняти з бульйону, дати охолонути та порізати кубиками. Гриби порізати невеликими шматочками, обсмажити на олії, залишити охолонути. Помідори та сир порізати кубиками.  Змішати усі інгредієнти, заправити майонезом, посолити за смаком.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.10.2020

Производят воздушный амарант на Днепропетровщине, а совсем недавно такой продукт из амаранта появился в крупных торговых сетях Украины...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 22.10.2020

Суперфуды сегодня являются мировым трендом, который активно рекламируют, делая акцент на здоровье, пользе и долголетии. Однако, в Украине есть свои суперфуды, которые ничем не хуже, такие как семена льна, грецкий орех, свекла, гречка или сало, не уступающие чиа, кокосовому маслу или авокадо. Об украинских суперфудах в комментарии УНН рассказала врач-диетолог Оксана Скиталинская.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 22.10.2020

637.1

И48

Ильчук, В.М. Автоматы для изготовления бумажных пакетов и наполнения их молоком/ В.М. Ильчук. - М.: Пищевая промышленность, 1967. - 98 с.: рис....

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 16.10.2020

637.1

И72

Инструкция по микробиологическому контролю производства на предприятиях молочной промышленности/ М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ВНИМИ. - М.: ЦНИИТЭИпищепром, 1978. - 83 с.: табл....

Категорія: Ретрополичка | Додав: CNTB, 16.10.2020

Морква - незамінне джерело вітамінів та мінеральних елементів. Морква  сприяє здоров’ю шкіри і уповільнює процеси старіння. Багата лужними елементами, що очищують кров. Вона є природним цілителем при онкологічних захворюваннях. Морква покращує зір, сприяє збереженню молодості, наситила антиоксидантами, незамінна для здоров’я печінки і нирок,  знижує кров’яний тиск, сприятливо позначається на роботі серцево-судинної системи. В цьому овочі міститься багато клітковини, яка покращує перистальтику кишечника.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.10.2020

Потрібно: 2 скл. натертої моркви, 6 скл. води, ¼ скл. пшеничного борошна, 2 яйця, 3 ст. ложки молока, 2 ст. ложки дрібно порізаної цибулі. ¼ ч. ложки солі, 2 ст. ложки подрібненої петрушки, олія для смаження. Для соусу:1 ст. ложка подрібненої петрушки, 1 ст. ложка винного оцту, 1 ст. ложка готової гірчиці,1 ч. ложка дрібно порізаної зеленої цибулі, ¼ склянки оливкової олії. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 16.10.2020