(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Перші три бочки оселедця нового улову дарують королеві Нідерландів. Оселедець, який залишається, розпродають на аукціоні, а гроші від продажу віддають на благодійні цілі.

Кожну другу суботу червня в Голландії відзначають свято оселедця, відразу ж після того як в порт доставили першого оселедця нового улову.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.09.2020

Якщо Єлизавета II не запрошує вас до себе на вечерю, не розчаровуйтесь: це досить сумнівне задоволення.

Королева Великобританії відома своїми суворими поглядами та обмеженнями на всі випадки життя. Трапеза у головної леді країни у Букінгемському палаці - не виключення...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 30.09.2020

Потрібно: капуста білокачанна різана - 3 склянки; дрібно різана морква середнього розміру - 2 шт; цибуля ріпчаста дрібно різана - 1/2 склянки; селера дрібно різана - 1/2 склянки; насіння кмину- 1/2 ч. л.; масло вершкове - 2 ст. л.; курячий бульйон - 900 г; копчені ковбаски - 400 г; яблука середнього розміру - 2 шт.; чорний мелений перець; сіль.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.09.2020

Кушніренко Н.М. Сировина і матеріали рибної промисловості: навч. посіб. До лабораторних занять/Н.М. Кушніренко, А.С. Паламарчук, Одеська нац. Академія харчових технологій. – Одеса, : ОНАХТ,2019. – 59 с.

Категорія: Презентація книги | Додав: CNTB, 24.09.2020

Страви з яблук містять багато клітковини, вітамінів, мікроелементів. Рецепти з яблук входять до найрізноманітніших розділів кулінарії: від закруток, до м'ясних страв. Яблучні страви – це перш за все десерти й випічка. Розсипчатий пляцок виходить з пісочного тіста. Збиті білки, які прикрашають пиріг, додають йому краси і легкості.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 24.09.2020

Британські вчені розробили лазерну систему, яка дозволяє аналізувати склад віскі без необхідності відкривати пляшку. За допомогою технології можна підтвердити справжність алкогольного напою, передає УНН із посиланням на newatlas.com.

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 24.09.2020

Проект Virobnik.ua, який дозволяє за допомогою одного лише смартфона буквально за хвилину побачити, як, у яких умовах та з чого створювався харчовий продукт, стартує 19 жовтня. Про це повідомляє "24 канал". Як стало відомо, проект запустив на своєму сайті зворотний лічильник, після закінчення якого стартує проект. За підрахунками журналістів, проект має запуститися 19 жовтня. ...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 24.09.2020

Українським виробникам яблук є сенс замислитися щодо налагодження виробництву сидру. Ця ніша алкогольних напоїв зростає найшвидше у всьому світі. У зв’язку з пандемією названа тенденція лише посилиться...

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 24.09.2020

Сборник рецептур рыбных изделий и консервов. - СПб.: ПрофиКС, 2003. - 208 с.

Категорія: Тематичні виставки | Додав: CNTB, 17.09.2020

Фермерське господарство «Здравлик», що на Дніпропетровщині, відібрало першу товарну ікру середземноморського равлика — найдорожчу в світі, повідомляють «Вісті Придністров’я».

«Перший кілограм на нашій фермі — ікра вищого сорту, виготовлена на замовлення, і коштує 50 тисяч гривень, — каже Тетяна Завийборода, директор підприємства. — У Європі середній чек за 100 грам такої ікри становить 200-300 євро».

Категорія: Цікаві факти | Додав: CNTB, 17.09.2020