На ринку птиці: індичатина - перспективи вирощування //М'ясна індустрія. - 2017. - вересень-жовтень. - С. 6-7. - Спеціаліз. вид. до газ. «Харчовик»....
Белейчик, Н. Як зберегти свіжість м'ясної продукції/ Н. Белейчик //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. - С. 19. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"
"Птах" - устаткування для забою й обробки птиці //М'ясна індустрія. - 2017. - травень-червень. - С. 8.
Задорога, А. Імпорт наступає на послаблені позиції вітчизняних харчовиків/ А. Задорога //М'ясна індустрія. - 2017. - квітень. - С. 4-6....
Веретинська, І. Фізико-хімічні показники модельних композицій котлет із використанням насіння льону/ І. Веретинська, Н. Слободянюк //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). - С. 10-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Басюк, Д.І.
Гастронаціоналізм - виклики і перспективи для українських виробників/ Д.І. Басюк, Т.Ю.Примак //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №
Віннікова, Л.Г.
Дослідження молочнокислих бактерій як біозахисного фактору м'яса/ Л.Г. Віннікова, А.В. Кишеня , А.М. Гусаренко, І.В. Страшнова //Харчова наука і технологія. - 2016. - Т.10: вип.2 (червень). - С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст
Кравченко , Лилия
Ключевой этап. Сегмент колбасных изделий и копченостей/ Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2016. - №4 (май). - С. 30-32.
Ярослав Боровков: "Текстильная оболочка от отечественного производителя". Украинские оболочки для колбас и сыров: [интервью директора компании "Ясиона"] //Мир продуктов. - 2016. - №6 (август). - С. 32-33.
Частка курятини у структурі споживання м'яса українцями досягла майже 50% //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №5 (май). - С. 35.