(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Андреєва, О. Розумний вибір. Німецька якість: [ароматизатори для м'ясопереробної промисловості]/ О.Андреєва //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. -  С. 16. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"....

Категорія: Загальні питання харчової промисловості (огляд журнальних статей) | Додав: CNTB, 07.11.2017

Використання пальмової олії в харчовій промисловості України потрібно обмежити - експерт //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С.21....

Гладій, С. Технологічні рішення "Galactic". Усуваємо фосфати та збагачуємо кальцієм: [інгредієнти]  / С. Гладій //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. -  С. 28....

Болдир, Г. Що таке якість від "Самшиту": [виробництво якісних ароматизаторів]/ Г. Болдир //М'яса птиці вистачить усім: [український ринок м'яса птиці]. - 2017. - квітень. -  С. 24....

Цильвік, О.   Недобросовісний бізнес у змові з чиновниками перетворив внутрішній ринок продуктів на смітник/ О. Цильвік //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). -  С. 3.

Якимів, М.   Солена - інноваційний продукт на харчовому ринку України: [сіль з калієм]/ М. Якимів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 28.

Дробот, В.І.

            Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І.Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Дорошенко, Е.

            Тенденции рынка фосфатов и цитратов/ Е. Дорошенко //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). -  С. 10-11.

                                

Шубіна, Г.

            Санітарні норми СРСР скасують та нарешті розглянуть "споживчий" закон/ Г. Шубіна //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №2 (март). -  С. 12.

                                

Саламанова, Н.

            Экстракты специй - основа хорошего вкуса. Натуральные специи в производстве мясных изделий/ Н. Саламанова //Мир продуктов. - 2016. - №6 (август). -  С. 34-36.

                                

            Когда вам нужна уверенность. Сертифицированная система менеджмента безопасности пищевых продуктов //Мир продуктов. - 2016. - №7 (сентябрь). -  С. 5.

Функциональные продукты: тенденции и перспективы //Продукты и ингредиенты. - 2015.- №3 (март). -  С. 8-9.

                                

            Безопасность и качество продукции определит лаборатория ГП "Харьковстандартметрология" //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №3 (март). -  С. 13.