Андреєва, О. Розумний вибір. Німецька якість: [ароматизатори для м'ясопереробної промисловості]/ О.Андреєва //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. - С. 16. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"....
Використання пальмової олії в харчовій промисловості України потрібно обмежити - експерт //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). - С.21....
Гладій, С. Технологічні рішення "Galactic". Усуваємо фосфати та збагачуємо кальцієм: [інгредієнти] / С. Гладій //Пекарня та кондитерська. - 2017. - квітень. - С. 28....
Болдир, Г. Що таке якість від "Самшиту": [виробництво якісних ароматизаторів]/ Г. Болдир //М'яса птиці вистачить усім: [український ринок м'яса птиці]. - 2017. - квітень. - С. 24....
Цильвік, О. Недобросовісний бізнес у змові з чиновниками перетворив внутрішній ринок продуктів на смітник/ О. Цильвік //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). - С. 3.
Якимів, М. Солена - інноваційний продукт на харчовому ринку України: [сіль з калієм]/ М. Якимів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 28.
Дробот, В.І.
Використання шроту насіння льону для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І.Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Дорошенко, Е.
Тенденции рынка фосфатов и цитратов/ Е. Дорошенко //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). - С. 10-11.
Шубіна, Г.
Санітарні норми СРСР скасують та нарешті розглянуть "споживчий" закон/ Г. Шубіна //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №2 (март). - С. 12.
Саламанова, Н.
Экстракты специй - основа хорошего вкуса. Натуральные специи в производстве мясных изделий/ Н. Саламанова //Мир продуктов. - 2016. - №6 (август). - С. 34-36.
Когда вам нужна уверенность. Сертифицированная система менеджмента безопасности пищевых продуктов //Мир продуктов. - 2016. - №7 (сентябрь). - С. 5.
Функциональные продукты: тенденции и перспективы //Продукты и ингредиенты. - 2015.- №3 (март). - С. 8-9.
Безопасность и качество продукции определит лаборатория ГП "Харьковстандартметрология" //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №3 (март). - С. 13.