Борисюк, П.Г. Гармонізація українських стандартів з міжнародними і європейськими: [зокрема в цукровій галузі]/ П.Г. Борисюк, Л.А. Галацан //Цукор України. - 2018. - №1. - С. 23-29.
Чернявская, Л.И. Мутность растворов белого сахара, причины ее образования и способы уменьшения/ Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2018. - №1. - С. 30-48. - Библиогр. в конце ст....
Секрети успіху від виробників цукру //Цукрова галузь. - 2018. - №1 (січень). - С. 12-15....
Кухар, В.Н. Сахар как сырье для пищевых производств и требования к нему/ В.Н. Кухар, А.П. Чернявский, Ю.А. Моканюк, Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2017. - №9-10. - С. 51-58. - Библиогр. в конце ст....
Нові тенденції в сегменті желейних виробів //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень-лютий. - С. 8....
Цильвік, О. Недобросовісний бізнес у змові з чиновниками перетворив внутрішній ринок продуктів на смітник/ О. Цильвік //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). - С. 3.
Якимів, М. Солена - інноваційний продукт на харчовому ринку України: [сіль з калієм]/ М. Якимів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 28.
Хомічак, Л.Б.
Взаємовплив функціонування вапняно-газової печі і станції вапнокарбонізації на ефективність роботи заводу та екологію навколишнього середовища/ Л.Б. Хомічак, Л.М.Верченко , І.Б. Петриченко, Ю.М. Резніченко //Цукор України. - 2017. - №2. - С. 16-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Бутило, Р.
Огляд ринку: аналіз, прогнози та перспективи: [аналітика від НАЦУ "Укрцукор"]/ Р. Бутило //Цукор України. - 2017. - №1. - С. 8-23.
Система регулювання для оптимізації продуктивності і витрати енергії центрифугами періодичного типу: [цукрове виробництво]/ Д. Зієбаум, А. Зайдлер, С. Вайднер, Б. Бреннеке //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №7 (жовтень). - С. 19-27.
Топиоковый крахмал -лидер по частоте использования в новых продуктах //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №4 (май). - С. 10.
Погорілий, Т.М.
Моделювання процесу тепло-масообміну в нагрівній камері вакуум-апаратах при масовій кристалізації сахарози/ Т.М. Погорілий //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 26-29. - Бібліогр. в кінці ст.
Олянська, С.П.
Величина відкачки дифузійного соку і очікуваний вихід цукру/ С.П. Олянська, Я.С. Корольова //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.