(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

 

Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав  найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 26.12.2016

 Ніяке інше свято не здатне настільки об'єднати людей, як Різдво Христове. Цей казковий день прийнято зустрічати в колі сім'ї і близьких друзів. Усі християни світу святкують цей день...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 19.12.2016

 Інгредієнти: борошно 2 ст., розпушувач – 2 ч. л., мелений імбир –2,5 ч. л., масло вершкове – 100 гр.,  цукор коричневий – 150 гр.,  яйце – 1 шт., патока світла – 3 ст. л.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 19.12.2016

Антистресове меню Ви переживаєте через дрібниці, вас турбують похмурі думки, непогода, простуди, нежить, головний біль? Як відновити внутрішню рівновагу, уберегти себе від негативних наслідків стресу і зберегти здоров'я? . . ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.12.2016

Гарбузова каша: 400 г гарбуза, 200 г пшона, 300 мл молока, 1 ст. ложка цукру, 50 г вершкового масла, сіль за смаком, 200 мл води. Гарбуз очисти від шкірки і насіння. Поріж невеликими кубиками. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 12.12.2016

Різдвяний піст - зимовий піст, він є для українців освяченням останньої частини року таємничим оновленням духовного єднання з Богом і приготуванням до святкування Різдва Христового. Звичайно ж, постити чи ні – справа кожного і на це знайдуться найпоширеніші причини. .....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 05.12.2016

Нам знадобиться для фалафель: 1 стакан нуту, лаваш або піта, рослинна олія, 1  цибулина, 1-2 зубчики часнику, ½ ч.л. гострого перецю, 1 ч.л. ложка зіри (куміна), 1 ч. л. куркуми,  1 щіпка кардамону, 1 пучок кінзи, сіль. Як готувати фалафель:           замочити нут на ніч в воді. 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 05.12.2016

«Географія» кави. Про те, коли почали споживати кавовий напій, точно невідомо, але перші письмові згадки про нього датовані VI століттям. Спочатку із ягід арабіки робили їжу, потім своєрідне вино, пізніше заварювали, як чай. І тільки згодом навчилися висушувати зерна і робити з них справжню каву. Загалом безліч нюансів, але починаємо з країни, в якій її вирощують.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 29.11.2016

Приготування кави в турці (джезві)

Тут є два ключові моменти, які мають значення: якість помолу – він має бути максимально дрібний і якість води. Заливаємо холодною водою, розмішуємо. Додаємо за бажанням цукор, спеції. Це треба зробити спочатку, адже потім, розмішуючи, ви піднімете кавовий осад. Ставимо турку на вогонь...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 29.11.2016

Інгредієнти: 1 плитка чорного шоколаду; 100 г звичайного або копченого сала; вершкове масло – 60 г; спеції (імбир, кардамон, перець чилі, перець мелений, горіхи мускатні) додайте за смаком. Вони не обов'язкові, але завдяки спеціям і добавкам, цукерки вийдуть більш ароматними і пікантними. Якщо ж вирішили їх покласти, то у малій кількості. Приготування: Сало наріжте тоненькими прямокутниками. Розламайте шоколад, додайте прянощі і вершкове масло. Розтопіть суміш в металевому посуді. Можна зробити це в СВЧ-печі або на пару. .....

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.11.2016