(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Великий піст 2017 – найважливіший і найдавніший піст в християнстві. Це складний шлях до Воскресіння Христового, за яким православні миряни повинні пройти в строгості і обмеженнях. У церковному календарі період Великого посту (з 27 лютого по 15 квітня) вважається самим зворушливим, повчальним, добрим і світлим. 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 22.03.2017

Понеділок — зустріч. На Україні Масляна — це час, який потрібно присвятити доброму спілкуванню з близькими, рідними, друзями, а також доброчинності.  Святкування починалося з понеділка. ..

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2017

Млинчики на молоці (по-французьки). Фірмовий рецепт головного бібліографа бібліотеки

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 21.02.2017

Японці обожнюють солодощі, вони без тями від шоколаду, морозива, випічки і тістечок. Однак, на відміну від Заходу, десерти вони їдять набагато рідше і в малих кількостях. Традиційні японські солодощі (ваґаші) -  

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 13.02.2017

Для жителів Японії цей напій є одним з найулюбленіших і доказом цього є величезна кількість видів цього напою — їх більше тисячі. А виготовляється саке всього з двох компонентів — рису і води. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.02.2017

Сашимі – це національне блюдо японської кухні. Воно являє собою нарізане філе сирої риби або м'яса, яке подається з різноманітними соусами і добавками.

 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 06.02.2017

У Японії їжа — це справжнє єднання з природою. Корінь повинен бути коренем, лист листом, а риба рибою. Пересичення ніколи не повинно настати. Продуктів має бути не надто багато і не занадто мало.

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.01.2017

Візьміть охолоджені крильця, посоліть і поперчить за смаком і обсмажте на  сковороді протягом 3-4 хвилин. Приберіть крила і влийте соус теріякі... 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 30.01.2017

Найдорожчий омлет коштує тисячу доларів. Крім яєць в омлеті присутні цілі лобстери. Подається він на подушці із смаженої картоплі, а прикрашений - десятьма унціями  ікри із севрюги. ...

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.01.2017

Для приготування потрібно: 200 г чорного шоколаду, 100 г цукру, 2 жовтки, 1 ст. л. бренді або рому (за бажанням), 4 ст. л. жирних вершків, 100 г вершкового масла , 0,5 склянки волоських горіхів, какао-порошок для обсипання. ... 

Категорія: Харчові родзинки. Рецепт тижня | Додав: CNTB, 23.01.2017